Prop Hendrickx Vuurwerk

Contactgegevens Prop Hendrickx Vuurwerk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prop Hendrickx Vuurwerk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prop Hendrickx Vuurwerk

Regio (region): Stabroek, 2940 - BE, België

Adres (address): Brouwersstraat 19, België

Telefoon (phone): 32.3.5681987 32.3.5681987

Fax (fax): 32.3.5681856 32.3.5681856

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prop Hendrickx Vuurwerk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prop Hendrickx Vuurwerk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prop Hendrickx Vuurwerk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prop Hendrickx Vuurwerk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prop Hendrickx Vuurwerk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prop Hendrickx Vuurwerk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prop Hendrickx Vuurwerk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prop Hendrickx Vuurwerk
Products information Prop Hendrickx Vuurwerk

BTW identificatienummer (tax): BE03183807373
Ondernemingsnummer: 4123962402
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Prop Hendrickx Vuurwerk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prop Hendrickx Vuurwerk
(Get full report from official database of BE for Prop Hendrickx Vuurwerk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prop Hendrickx Vuurwerk
Addition kinds of activities for Prop Hendrickx Vuurwerk

376400. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
28360102. plasma | Plasmas
33399909. Iridium-raffinage (primair) | Iridium refining (primary)
33560104. Zink- en zinklegering: rollen, tekenen of extruderen | Zinc and zinc alloy: rolling, drawing, or extruding
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
73899917. Veldopslag | Field warehousing

Werken bij Prop Hendrickx Vuurwerk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prop Hendrickx Vuurwerk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prop Hendrickx Vuurwerk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prop Hendrickx Vuurwerk. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studentenjob industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een industriële schoonmaker. Je zal instaan voor het poetsen en onderhouden van kantoren en sanitaire ruimtes Je werkt in een variabel uurooster van maandag tot vrijdag

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van Prop Hendrickx Vuurwerk in sociale netwerken
Look for responds of Prop Hendrickx Vuurwerk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prop Hendrickx Vuurwerk. Laat een reactie achter voor Prop Hendrickx Vuurwerk. Prop Hendrickx Vuurwerk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prop Hendrickx Vuurwerk. Leave a respond for Prop Hendrickx Vuurwerk. Prop Hendrickx Vuurwerk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prop Hendrickx Vuurwerk op de google maps. Adres en contacten Prop Hendrickx Vuurwerk
Location of Prop Hendrickx Vuurwerk on the google maps. Address and contacts of Prop Hendrickx Vuurwerk

Andere gerelateerde bedrijven als come Prop Hendrickx Vuurwerk Prop Hendrickx Vuurwerk: BELEX AIR FREIGHT SA | FIDUCRE NV | PROMO BASKET | Baticon B.V.B.V. | Servaco Labo N.V.

Other related companies as Prop Hendrickx Vuurwerk: BELEX AIR FREIGHT SA | FIDUCRE NV | PROMO BASKET | Baticon B.V.B.V. | Servaco Labo N.V.

Prop Hendrickx Vuurwerk is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Stabroek, 2940 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Prop Hendrickx Vuurwerk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03183807373. Het bedrijf Prop Hendrickx Vuurwerk bevindt zich op het adres: Brouwersstraat 19. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 282,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Prop Hendrickx Vuurwerk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Prop Hendrickx Vuurwerk is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prop Hendrickx Vuurwerk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prop Hendrickx Vuurwerk, openstaande posities, locatie van Prop Hendrickx Vuurwerk op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Prop Hendrickx Vuurwerk is a company, that was registered 2012 in Stabroek, 2940 - BE region, Belgium. Full name of company is Prop Hendrickx Vuurwerk, company assigned to the tax number BE03183807373. The company Prop Hendrickx Vuurwerk is located at the address: Brouwersstraat 19. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 282,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Prop Hendrickx Vuurwerk were not found.
The main activity of Prop Hendrickx Vuurwerk is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Prop Hendrickx Vuurwerk is not available. You also can look at reviews of Prop Hendrickx Vuurwerk, open positions, location of Prop Hendrickx Vuurwerk on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prop Hendrickx Vuurwerk, Stabroek, 2940 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prop Hendrickx Vuurwerk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prop Hendrickx Vuurwerk, Stabroek, 2940 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prop Hendrickx Vuurwerk, employees, financial statistics.