CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE

Contactgegevens CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Deerlijksestraat 6,8500, België

Telefoon (phone): 056 25 74 32 056 25 74 32

Fax (fax): +32 (51) 601-86-93 +32 (51) 601-86-93

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE
Products information CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE

BTW identificatienummer (tax): BE09887390136
Ondernemingsnummer: 3724884033
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE
(Get full report from official database of BE for CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE
Addition kinds of activities for CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE

26530205. Pallets, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, solid fiber: made from purchased materials
28920212. Nitromethaan, nm (explosief) | Nitromethane, nm (explosive)
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
32979901. Alumina gesmolten vuurvaste materialen | Alumina fused refractories
50210101. Barmeubelen | Bar furniture
76990907. Zadelmakerij | Saddlery repair shop

Werken bij CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Onderhoudstechnieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE in sociale netwerken
Look for responds of CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE. Laat een reactie achter voor CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE. CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE. Leave a respond for CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE. CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE op de google maps. Adres en contacten CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE
Location of CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE on the google maps. Address and contacts of CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE: LEVEQUE BERNARD | DE BRABANDERE NV | IMVASA NV | Plas,Thierry | advanced array technology

Other related companies as CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE: LEVEQUE BERNARD | DE BRABANDERE NV | IMVASA NV | Plas,Thierry | advanced array technology

CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09887390136. Het bedrijf CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE bevindt zich op het adres: Deerlijksestraat 6,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 268,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE, openstaande posities, locatie van CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE is a company, that was registered 2010 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE, company assigned to the tax number BE09887390136. The company CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE is located at the address: Deerlijksestraat 6,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 268,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE were not found.
The main activity of CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE is not available. You also can look at reviews of CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE, open positions, location of CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CADILLAC-CHEVROLET VANNESTE, employees, financial statistics.