BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM

Contactgegevens BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM

Regio (region): Pittem, België

Adres (address): Posterijlaan 12,8740, België

Telefoon (phone): 051 46 06 64; 051 46 06 66 051 46 06 64; 051 46 06 66

Fax (fax): 051 46 06 64 051 46 06 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM
Products information BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE06495635986
Ondernemingsnummer: 3228027343
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM
(Get full report from official database of BE for BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM
Addition kinds of activities for BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM

283601. Bloedderivaten | Blood derivatives
25140202. Stoelen, huishouden: metaal | Chairs, household: metal
29990201. Brandstofbriketten of boulets: gemaakt met petroleumbinder | Fuel briquettes or boulets: made with petroleum binder
32310402. Isolatie-eenheden, dubbelglas: vervaardigd uit gekochte glas | Insulating units, multiple-glazed: made from purchased glass
50450101. Schijven | Disk drives
51370300. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
56990202. Pruiken, toupees en wiglets | Wigs, toupees, and wiglets

Werken bij BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

Zoek naar antwoorden van BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM in sociale netwerken
Look for responds of BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM. Laat een reactie achter voor BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM. BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM. Leave a respond for BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM. BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM op de google maps. Adres en contacten BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM
Location of BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM on the google maps. Address and contacts of BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM: SIDA COORDINATION | DAN-PARKET BVBA | Antares SA | Vanhalme NV | N.V. Master Foods S.A.

Other related companies as BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM: SIDA COORDINATION | DAN-PARKET BVBA | Antares SA | Vanhalme NV | N.V. Master Foods S.A.

BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Pittem, België. De volledige naam van het bedrijf is BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06495635986. Het bedrijf BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM bevindt zich op het adres: Posterijlaan 12,8740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM, openstaande posities, locatie van BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM is a company, that was registered 2007 in Pittem region, Belgium. Full name of company is BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM, company assigned to the tax number BE06495635986. The company BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM is located at the address: Posterijlaan 12,8740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 324,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM were not found.
The main activity of BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM is not available. You also can look at reviews of BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM, open positions, location of BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM, Pittem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM, Pittem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM, employees, financial statistics.