N.V. Master Foods S.A.

Contactgegevens N.V. Master Foods S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data N.V. Master Foods S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

N.V. Master Foods S.A.

Regio (region): 1170 Brussels Belgium - BE, België

Adres (address): Boulevard du Souverain 100 Box 7, België

Telefoon (phone): (973) 691-3500 (973) 691-3500

Fax (fax): (973) 691-3820 (973) 691-3820

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) N.V. Master Foods S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "N.V. Master Foods S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "N.V. Master Foods S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van N.V. Master Foods S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen N.V. Master Foods S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of N.V. Master Foods S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees N.V. Master Foods S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti N.V. Master Foods S.A.
Products information N.V. Master Foods S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04161041259
Ondernemingsnummer: 6215209960
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in N.V. Master Foods S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor N.V. Master Foods S.A.
(Get full report from official database of BE for N.V. Master Foods S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor N.V. Master Foods S.A.
Addition kinds of activities for N.V. Master Foods S.A.

4491. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
14790100. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
23960302. Cap fronts en visors | Cap fronts and visors
34520101. Cotterpennen, metaal | Cotter pins, metal
35490000. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
67320000. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
79990503. Motor verhuur | Motorcycle rental

Werken bij N.V. Master Foods S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in N.V. Master Foods S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor N.V. Master Foods S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for N.V. Master Foods S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Lasser (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

  • Operator Chemie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

Zoek naar antwoorden van N.V. Master Foods S.A. in sociale netwerken
Look for responds of N.V. Master Foods S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor N.V. Master Foods S.A.. Laat een reactie achter voor N.V. Master Foods S.A.. N.V. Master Foods S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for N.V. Master Foods S.A.. Leave a respond for N.V. Master Foods S.A.. N.V. Master Foods S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie N.V. Master Foods S.A. op de google maps. Adres en contacten N.V. Master Foods S.A.
Location of N.V. Master Foods S.A. on the google maps. Address and contacts of N.V. Master Foods S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come N.V. Master Foods S.A. N.V. Master Foods S.A.: C & T Cleaning | Circuleer | R.I.C. | Timetronics | Charot, Patrik

Other related companies as N.V. Master Foods S.A.: C & T Cleaning | Circuleer | R.I.C. | Timetronics | Charot, Patrik

N.V. Master Foods S.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio 1170 Brussels Belgium - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is N.V. Master Foods S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04161041259. Het bedrijf N.V. Master Foods S.A. bevindt zich op het adres: Boulevard du Souverain 100 Box 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 321,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in N.V. Master Foods S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van N.V. Master Foods S.A. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van N.V. Master Foods S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van N.V. Master Foods S.A., openstaande posities, locatie van N.V. Master Foods S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

N.V. Master Foods S.A. is a company, that was registered 1999 in 1170 Brussels Belgium - BE region, Belgium. Full name of company is N.V. Master Foods S.A., company assigned to the tax number BE04161041259. The company N.V. Master Foods S.A. is located at the address: Boulevard du Souverain 100 Box 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 321,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in N.V. Master Foods S.A. were not found.
The main activity of N.V. Master Foods S.A. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of N.V. Master Foods S.A. is not available. You also can look at reviews of N.V. Master Foods S.A., open positions, location of N.V. Master Foods S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over N.V. Master Foods S.A., 1170 Brussels Belgium - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf N.V. Master Foods S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about N.V. Master Foods S.A., 1170 Brussels Belgium - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company N.V. Master Foods S.A., employees, financial statistics.