AUTO'S MARC NV

Contactgegevens AUTO'S MARC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO'S MARC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO'S MARC NV

Regio (region): Lubbeek (Linden), België

Adres (address): Diestsesteenweg 203,3210, België

Telefoon (phone): 016 62 00 74 016 62 00 74

Fax (fax): +32 (83) 305-73-35 +32 (83) 305-73-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO'S MARC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO'S MARC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO'S MARC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO'S MARC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO'S MARC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO'S MARC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO'S MARC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO'S MARC NV
Products information AUTO'S MARC NV

BTW identificatienummer (tax): BE04258544921
Ondernemingsnummer: 4883392333
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AUTO'S MARC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO'S MARC NV
(Get full report from official database of BE for AUTO'S MARC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO'S MARC NV
Addition kinds of activities for AUTO'S MARC NV

3795. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
861101. Vakverenigingen | Trade associations
13219901. Butaan (natuurlijke) productie | Butane (natural) production
27410401. Muziek, boek: uitgeverij en drukwerk | Music, book: publishing and printing
32819902. Kalksteen, gesneden en gevormd | Limestone, cut and shaped
94410104. Workmens 'vergoedingskantoor, overheid | Workmens' compensation office, government

Werken bij AUTO'S MARC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO'S MARC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO'S MARC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO'S MARC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • BOBIJNOPZETTER/STER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een bobijnopzetter/ster

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

Zoek naar antwoorden van AUTO'S MARC NV in sociale netwerken
Look for responds of AUTO'S MARC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO'S MARC NV. Laat een reactie achter voor AUTO'S MARC NV. AUTO'S MARC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO'S MARC NV. Leave a respond for AUTO'S MARC NV. AUTO'S MARC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO'S MARC NV op de google maps. Adres en contacten AUTO'S MARC NV
Location of AUTO'S MARC NV on the google maps. Address and contacts of AUTO'S MARC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO'S MARC NV AUTO'S MARC NV: Merksemse Soepcentrale | Boca-Paint NV | Dejaegher Vastgoed B.V.B.A. | Ets Mottay & Pisart N.V. | ECDO

Other related companies as AUTO'S MARC NV: Merksemse Soepcentrale | Boca-Paint NV | Dejaegher Vastgoed B.V.B.A. | Ets Mottay & Pisart N.V. | ECDO

AUTO'S MARC NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Lubbeek (Linden), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO'S MARC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04258544921. Het bedrijf AUTO'S MARC NV bevindt zich op het adres: Diestsesteenweg 203,3210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 650,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AUTO'S MARC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO'S MARC NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO'S MARC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO'S MARC NV, openstaande posities, locatie van AUTO'S MARC NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO'S MARC NV is a company, that was registered 2012 in Lubbeek (Linden) region, Belgium. Full name of company is AUTO'S MARC NV, company assigned to the tax number BE04258544921. The company AUTO'S MARC NV is located at the address: Diestsesteenweg 203,3210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 650,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AUTO'S MARC NV were not found.
The main activity of AUTO'S MARC NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO'S MARC NV is not available. You also can look at reviews of AUTO'S MARC NV, open positions, location of AUTO'S MARC NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO'S MARC NV, Lubbeek (Linden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO'S MARC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO'S MARC NV, Lubbeek (Linden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO'S MARC NV, employees, financial statistics.