ECDO

Contactgegevens ECDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECDO

Regio (region): Hasselt Limburg 3500 - Belgium, België

Adres (address): Oude Kuringerbaan 85/8, België

Telefoon (phone): 089243430 089243430

Fax (fax): 089243430 089243430

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECDO
Products information ECDO

BTW identificatienummer (tax): BE09454803466
Ondernemingsnummer: 8619567871
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ECDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECDO
(Get full report from official database of BE for ECDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECDO
Addition kinds of activities for ECDO

7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
251700. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
32750101. Bouwbord, gips | Building board, gypsum
36210202. Dynamos, elektrisch (behalve auto) | Dynamos, electric (except automotive)
37280305. Duikremmen, vliegtuigen | Dive brakes, aircraft
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers
73630100. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services

Werken bij ECDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECDO. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Jobstudent verkoop van Broodjes (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CULINAIRE EETWINKEL MEUNINCK

    Type: Studentenjob

    Jobstudent voor de verkoop van onze lekkere broodjes

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van ECDO in sociale netwerken
Look for responds of ECDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECDO. Laat een reactie achter voor ECDO. ECDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECDO. Leave a respond for ECDO. ECDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECDO op de google maps. Adres en contacten ECDO
Location of ECDO on the google maps. Address and contacts of ECDO

Andere gerelateerde bedrijven als come ECDO ECDO: Luyten Morkhoven Houthandel NV | ID-Soft SC | Nasimo BVBA | MKTG & Sales Int | Arta NV

Other related companies as ECDO: Luyten Morkhoven Houthandel NV | ID-Soft SC | Nasimo BVBA | MKTG & Sales Int | Arta NV

ECDO is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Hasselt Limburg 3500 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ECDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09454803466. Het bedrijf ECDO bevindt zich op het adres: Oude Kuringerbaan 85/8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ECDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECDO is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECDO, openstaande posities, locatie van ECDO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ECDO is a company, that was registered 1994 in Hasselt Limburg 3500 - Belgium region, Belgium. Full name of company is ECDO, company assigned to the tax number BE09454803466. The company ECDO is located at the address: Oude Kuringerbaan 85/8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ECDO were not found.
The main activity of ECDO is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ECDO is not available. You also can look at reviews of ECDO, open positions, location of ECDO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECDO, Hasselt Limburg 3500 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECDO, Hasselt Limburg 3500 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECDO, employees, financial statistics.