1 2 3... Art Now

Contactgegevens 1 2 3... Art Now: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 1 2 3... Art Now: address, phone, fax, email, website, opening hours

1 2 3... Art Now

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Horzelstraat 123,1180, België

Telefoon (phone): 02 332 20 12 02 332 20 12

Fax (fax): 02 332 42 53 02 332 42 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 1 2 3... Art Now: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "1 2 3... Art Now"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "1 2 3... Art Now"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 1 2 3... Art Now, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 1 2 3... Art Now. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 1 2 3... Art Now, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 1 2 3... Art Now. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 1 2 3... Art Now
Products information 1 2 3... Art Now

BTW identificatienummer (tax): BE05019348144
Ondernemingsnummer: 5646392822
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in 1 2 3... Art Now zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 1 2 3... Art Now
(Get full report from official database of BE for 1 2 3... Art Now)

Aanvulling soorten activiteiten voor 1 2 3... Art Now
Addition kinds of activities for 1 2 3... Art Now

4822. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
373100. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
899905. Weer gerelateerde diensten | Weather related services
10990200. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
23260101. Medische en ziekenhuisuniformen, mannen | Medical and hospital uniforms, men's
30110103. Auto binnenbuizen | Automobile inner tubes
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
86210101. Tandvereniging | Dental association
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij 1 2 3... Art Now: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 1 2 3... Art Now: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 1 2 3... Art Now. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 1 2 3... Art Now. Looking for open vacancies in other companies

  • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • Verkoper afdeling kinderkledij (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klanten informeren over de verschillende merken en maten Bedienen van klanten op een aangename manier Aantrekkelijk presenteren van het assortiment

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van 1 2 3... Art Now in sociale netwerken
Look for responds of 1 2 3... Art Now in social networks

Lees alle opmerkingen voor 1 2 3... Art Now. Laat een reactie achter voor 1 2 3... Art Now. 1 2 3... Art Now bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 1 2 3... Art Now. Leave a respond for 1 2 3... Art Now. 1 2 3... Art Now on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 1 2 3... Art Now op de google maps. Adres en contacten 1 2 3... Art Now
Location of 1 2 3... Art Now on the google maps. Address and contacts of 1 2 3... Art Now

Andere gerelateerde bedrijven als come 1 2 3... Art Now 1 2 3... Art Now: Atma | Publi Gamma | Stabel Verzekeringen BVBA | CBF Pyrotechnics | HERMANS,GLENN

Other related companies as 1 2 3... Art Now: Atma | Publi Gamma | Stabel Verzekeringen BVBA | CBF Pyrotechnics | HERMANS,GLENN

1 2 3... Art Now is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is 1 2 3... Art Now, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05019348144. Het bedrijf 1 2 3... Art Now bevindt zich op het adres: Horzelstraat 123,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 487,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in 1 2 3... Art Now zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 1 2 3... Art Now is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 1 2 3... Art Now is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 1 2 3... Art Now, openstaande posities, locatie van 1 2 3... Art Now op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

1 2 3... Art Now is a company, that was registered 2009 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is 1 2 3... Art Now, company assigned to the tax number BE05019348144. The company 1 2 3... Art Now is located at the address: Horzelstraat 123,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 487,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in 1 2 3... Art Now were not found.
The main activity of 1 2 3... Art Now is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 1 2 3... Art Now is not available. You also can look at reviews of 1 2 3... Art Now, open positions, location of 1 2 3... Art Now on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 1 2 3... Art Now, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 1 2 3... Art Now, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 1 2 3... Art Now, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 1 2 3... Art Now, employees, financial statistics.