Rosseel G EBVBA

Contactgegevens Rosseel G EBVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rosseel G EBVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rosseel G EBVBA

Regio (region): Poperinge, België

Adres (address): Sint-Sixtusstraat 74,8970, België

Telefoon (phone): 057 33 88 26 057 33 88 26

Fax (fax): 057 33 72 30 057 33 72 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rosseel G EBVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rosseel G EBVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rosseel G EBVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rosseel G EBVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rosseel G EBVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rosseel G EBVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rosseel G EBVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rosseel G EBVBA
Products information Rosseel G EBVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09813232421
Ondernemingsnummer: 7906829833
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Rosseel G EBVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rosseel G EBVBA
(Get full report from official database of BE for Rosseel G EBVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rosseel G EBVBA
Addition kinds of activities for Rosseel G EBVBA

34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
34919901. Boiler gauge cocks | Boiler gauge cocks
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds
65419903. Titel zoek bedrijven | Title search companies
73110000. Adverterende agentschappen | Advertising agencies

Werken bij Rosseel G EBVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rosseel G EBVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rosseel G EBVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rosseel G EBVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

Zoek naar antwoorden van Rosseel G EBVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rosseel G EBVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rosseel G EBVBA. Laat een reactie achter voor Rosseel G EBVBA. Rosseel G EBVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rosseel G EBVBA. Leave a respond for Rosseel G EBVBA. Rosseel G EBVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rosseel G EBVBA op de google maps. Adres en contacten Rosseel G EBVBA
Location of Rosseel G EBVBA on the google maps. Address and contacts of Rosseel G EBVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rosseel G EBVBA Rosseel G EBVBA: Alfa-Bouw NV | MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) | Flash BVBA | Licom | Sint-Bernardus N.V.

Other related companies as Rosseel G EBVBA: Alfa-Bouw NV | MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) | Flash BVBA | Licom | Sint-Bernardus N.V.

Rosseel G EBVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Poperinge, België. De volledige naam van het bedrijf is Rosseel G EBVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09813232421. Het bedrijf Rosseel G EBVBA bevindt zich op het adres: Sint-Sixtusstraat 74,8970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rosseel G EBVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rosseel G EBVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rosseel G EBVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rosseel G EBVBA, openstaande posities, locatie van Rosseel G EBVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rosseel G EBVBA is a company, that was registered 1994 in Poperinge region, Belgium. Full name of company is Rosseel G EBVBA, company assigned to the tax number BE09813232421. The company Rosseel G EBVBA is located at the address: Sint-Sixtusstraat 74,8970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rosseel G EBVBA were not found.
The main activity of Rosseel G EBVBA is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rosseel G EBVBA is not available. You also can look at reviews of Rosseel G EBVBA, open positions, location of Rosseel G EBVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rosseel G EBVBA, Poperinge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rosseel G EBVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rosseel G EBVBA, Poperinge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rosseel G EBVBA, employees, financial statistics.