MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)
Private companiesJustice, Public Order and Safety • MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)

Contactgegevens MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN): address, phone, fax, email, website, opening hours

MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Sint-Amandusstraat 19,2060, België

Telefoon (phone): 03 233 01 65 03 233 01 65

Fax (fax): 03 225 04 34 03 225 04 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)
Products information MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)

BTW identificatienummer (tax): BE07784606933
Ondernemingsnummer: 7906280517
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)
(Get full report from official database of BE for MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN))

Aanvulling soorten activiteiten voor MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)
Addition kinds of activities for MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)

5051. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
34529908. Houtschroeven | Wood screws
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
48220000. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
55719902. Fietsen, gemotoriseerd | Bicycles, motorized
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment
83610303. Fysiek gehandicapt thuis | Physically handicapped home

Werken bij MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN). Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Commercieel medewerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zonnebeke zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker. 

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) in sociale netwerken
Look for responds of MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN). Laat een reactie achter voor MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN). MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN). Leave a respond for MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN). MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) op de google maps. Adres en contacten MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)
Location of MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) on the google maps. Address and contacts of MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN)

Andere gerelateerde bedrijven als come MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN): Denys NV | D'haese BVBA | Neoram | Dirt Busters | OTTEVAERE BOUWMATERIALEN

Other related companies as MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN): Denys NV | D'haese BVBA | Neoram | Dirt Busters | OTTEVAERE BOUWMATERIALEN

MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07784606933. Het bedrijf MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) bevindt zich op het adres: Sint-Amandusstraat 19,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 140,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN), openstaande posities, locatie van MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN), company assigned to the tax number BE07784606933. The company MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) is located at the address: Sint-Amandusstraat 19,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 140,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) were not found.
The main activity of MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) is not available. You also can look at reviews of MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN), open positions, location of MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN), Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN), Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARSCHANG FRANS (BEGRAFENISSEN), employees, financial statistics.