GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA
Private companiesWater Transportation • GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA

Contactgegevens GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA

Regio (region): Tielt-Winge (Tielt), België

Adres (address): Diestsesteenweg 67,3390, België

Telefoon (phone): 016 64 06 68 016 64 06 68

Fax (fax): 016 64 06 96 016 64 06 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA
Products information GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06333312988
Ondernemingsnummer: 4481842041
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA
(Get full report from official database of BE for GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA
Addition kinds of activities for GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA

01610302. Wortelboerderij | Carrot farm
15319904. Speculatieve bouwer, eengezinswoningen | Speculative builder, single-family houses
22590302. Gordijnen, breien | Curtains, knit
23920605. Matrasbeschermers, behalve rubber | Mattress protectors, except rubber
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
33579906. Magneetdraad, nonferrous | Magnet wire, nonferrous
42120000. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
94410102. Sociale administratie, overheid | Social security administration, government

Werken bij GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

Zoek naar antwoorden van GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA. Laat een reactie achter voor GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA. GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA. Leave a respond for GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA. GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA op de google maps. Adres en contacten GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA
Location of GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA on the google maps. Address and contacts of GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA: LOETERS J | De Engel | Service d'Information sur les Etudes & les Professions | Instron International Ltd | Milubo bvba

Other related companies as GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA: LOETERS J | De Engel | Service d'Information sur les Etudes & les Professions | Instron International Ltd | Milubo bvba

GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Tielt-Winge (Tielt), België. De volledige naam van het bedrijf is GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06333312988. Het bedrijf GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA bevindt zich op het adres: Diestsesteenweg 67,3390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA, openstaande posities, locatie van GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA is a company, that was registered 1997 in Tielt-Winge (Tielt) region, Belgium. Full name of company is GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA, company assigned to the tax number BE06333312988. The company GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA is located at the address: Diestsesteenweg 67,3390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA were not found.
The main activity of GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA is not available. You also can look at reviews of GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA, open positions, location of GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA, Tielt-Winge (Tielt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA, Tielt-Winge (Tielt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA, employees, financial statistics.