Service d'Information sur les Etudes & les Professions

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Service d'Information sur les Etudes & les Professions
Private companiesWater Transportation • Service d'Information sur les Etudes & les Professions

Contactgegevens Service d'Information sur les Etudes & les Professions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Service d'Information sur les Etudes & les Professions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Service d'Information sur les Etudes & les Professions

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Rue Joseph Saintraint 12,5000, België

Telefoon (phone): 081 24 11 15; 081 25 14 00 081 24 11 15; 081 25 14 00

Fax (fax): 081 24 10 69 081 24 10 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Service d'Information sur les Etudes & les Professions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Service d'Information sur les Etudes & les Professions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Service d'Information sur les Etudes & les Professions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Service d'Information sur les Etudes & les Professions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Service d'Information sur les Etudes & les Professions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Service d'Information sur les Etudes & les Professions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Service d'Information sur les Etudes & les Professions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Service d'Information sur les Etudes & les Professions
Products information Service d'Information sur les Etudes & les Professions

BTW identificatienummer (tax): BE09574829101
Ondernemingsnummer: 5484344482
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Service d'Information sur les Etudes & les Professions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Service d'Information sur les Etudes & les Professions
(Get full report from official database of BE for Service d'Information sur les Etudes & les Professions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Service d'Information sur les Etudes & les Professions
Addition kinds of activities for Service d'Information sur les Etudes & les Professions

2732. Boeken afdrukken | Book printing
308700. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
506402. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
36740103. Lichtgevende dioden | Light emitting diodes
36919903. Loodzuur batterijen (batterijen) | Lead acid batteries (storage batteries)
39910203. Verf kwasten | Varnish brushes
65130000. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law
82490201. Bankschool, opleiding | Banking school, training
96319907. Public utility commissie, overheid | Public utility commission, government

Werken bij Service d'Information sur les Etudes & les Professions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Service d'Information sur les Etudes & les Professions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Service d'Information sur les Etudes & les Professions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Service d'Information sur les Etudes & les Professions. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van Service d'Information sur les Etudes & les Professions in sociale netwerken
Look for responds of Service d'Information sur les Etudes & les Professions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Service d'Information sur les Etudes & les Professions. Laat een reactie achter voor Service d'Information sur les Etudes & les Professions. Service d'Information sur les Etudes & les Professions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Service d'Information sur les Etudes & les Professions. Leave a respond for Service d'Information sur les Etudes & les Professions. Service d'Information sur les Etudes & les Professions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Service d'Information sur les Etudes & les Professions op de google maps. Adres en contacten Service d'Information sur les Etudes & les Professions
Location of Service d'Information sur les Etudes & les Professions on the google maps. Address and contacts of Service d'Information sur les Etudes & les Professions

Andere gerelateerde bedrijven als come Service d'Information sur les Etudes & les Professions Service d'Information sur les Etudes & les Professions: Celis Christophe | KARNAVALS BAZAAR | Peter O'Neill | Van Simaeys BVBA | DW International bvba

Other related companies as Service d'Information sur les Etudes & les Professions: Celis Christophe | KARNAVALS BAZAAR | Peter O'Neill | Van Simaeys BVBA | DW International bvba

Service d'Information sur les Etudes & les Professions is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is Service d'Information sur les Etudes & les Professions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09574829101. Het bedrijf Service d'Information sur les Etudes & les Professions bevindt zich op het adres: Rue Joseph Saintraint 12,5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Service d'Information sur les Etudes & les Professions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Service d'Information sur les Etudes & les Professions is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Service d'Information sur les Etudes & les Professions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Service d'Information sur les Etudes & les Professions, openstaande posities, locatie van Service d'Information sur les Etudes & les Professions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Service d'Information sur les Etudes & les Professions is a company, that was registered 2004 in Namur region, Belgium. Full name of company is Service d'Information sur les Etudes & les Professions, company assigned to the tax number BE09574829101. The company Service d'Information sur les Etudes & les Professions is located at the address: Rue Joseph Saintraint 12,5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Service d'Information sur les Etudes & les Professions were not found.
The main activity of Service d'Information sur les Etudes & les Professions is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Service d'Information sur les Etudes & les Professions is not available. You also can look at reviews of Service d'Information sur les Etudes & les Professions, open positions, location of Service d'Information sur les Etudes & les Professions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Service d'Information sur les Etudes & les Professions, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Service d'Information sur les Etudes & les Professions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Service d'Information sur les Etudes & les Professions, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Service d'Information sur les Etudes & les Professions, employees, financial statistics.