TC Pré-Presse Numérique

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • TC Pré-Presse Numérique
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • TC Pré-Presse Numérique

Contactgegevens TC Pré-Presse Numérique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TC Pré-Presse Numérique: address, phone, fax, email, website, opening hours

TC Pré-Presse Numérique

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Keltenlaan 46,1040, België

Telefoon (phone): 02 734 87 96 02 734 87 96

Fax (fax): 02 734 87 96 02 734 87 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TC Pré-Presse Numérique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TC Pré-Presse Numérique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TC Pré-Presse Numérique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TC Pré-Presse Numérique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TC Pré-Presse Numérique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TC Pré-Presse Numérique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TC Pré-Presse Numérique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TC Pré-Presse Numérique
Products information TC Pré-Presse Numérique

BTW identificatienummer (tax): BE03444183349
Ondernemingsnummer: 7640686035
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in TC Pré-Presse Numérique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TC Pré-Presse Numérique
(Get full report from official database of BE for TC Pré-Presse Numérique)

Aanvulling soorten activiteiten voor TC Pré-Presse Numérique
Addition kinds of activities for TC Pré-Presse Numérique

013900. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
109499. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
249101. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
362499. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate

Werken bij TC Pré-Presse Numérique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TC Pré-Presse Numérique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TC Pré-Presse Numérique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TC Pré-Presse Numérique. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • Loodgieter (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

Zoek naar antwoorden van TC Pré-Presse Numérique in sociale netwerken
Look for responds of TC Pré-Presse Numérique in social networks

Lees alle opmerkingen voor TC Pré-Presse Numérique. Laat een reactie achter voor TC Pré-Presse Numérique. TC Pré-Presse Numérique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TC Pré-Presse Numérique. Leave a respond for TC Pré-Presse Numérique. TC Pré-Presse Numérique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TC Pré-Presse Numérique op de google maps. Adres en contacten TC Pré-Presse Numérique
Location of TC Pré-Presse Numérique on the google maps. Address and contacts of TC Pré-Presse Numérique

Andere gerelateerde bedrijven als come TC Pré-Presse Numérique TC Pré-Presse Numérique: Applicair SA | IDE JORIS/ PLASTIMETAL | Remacom NV | COZIER BERNARD | Gernal N.V.

Other related companies as TC Pré-Presse Numérique: Applicair SA | IDE JORIS/ PLASTIMETAL | Remacom NV | COZIER BERNARD | Gernal N.V.

TC Pré-Presse Numérique is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is TC Pré-Presse Numérique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03444183349. Het bedrijf TC Pré-Presse Numérique bevindt zich op het adres: Keltenlaan 46,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TC Pré-Presse Numérique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TC Pré-Presse Numérique is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TC Pré-Presse Numérique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TC Pré-Presse Numérique, openstaande posities, locatie van TC Pré-Presse Numérique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TC Pré-Presse Numérique is a company, that was registered 2000 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is TC Pré-Presse Numérique, company assigned to the tax number BE03444183349. The company TC Pré-Presse Numérique is located at the address: Keltenlaan 46,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TC Pré-Presse Numérique were not found.
The main activity of TC Pré-Presse Numérique is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TC Pré-Presse Numérique is not available. You also can look at reviews of TC Pré-Presse Numérique, open positions, location of TC Pré-Presse Numérique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TC Pré-Presse Numérique, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TC Pré-Presse Numérique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TC Pré-Presse Numérique, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TC Pré-Presse Numérique, employees, financial statistics.