IDE JORIS/ PLASTIMETAL

Contactgegevens IDE JORIS/ PLASTIMETAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDE JORIS/ PLASTIMETAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDE JORIS/ PLASTIMETAL

Regio (region): Wingene (Zwevezele), België

Adres (address): Hille 174,8750, België

Telefoon (phone): 051 61 07 77; 051 61 28 71 051 61 07 77; 051 61 28 71

Fax (fax): 051 61 27 00; 051 61 07 79 051 61 27 00; 051 61 07 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDE JORIS/ PLASTIMETAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDE JORIS/ PLASTIMETAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDE JORIS/ PLASTIMETAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDE JORIS/ PLASTIMETAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDE JORIS/ PLASTIMETAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDE JORIS/ PLASTIMETAL
Products information IDE JORIS/ PLASTIMETAL

BTW identificatienummer (tax): BE07810699462
Ondernemingsnummer: 5268188476
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in IDE JORIS/ PLASTIMETAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDE JORIS/ PLASTIMETAL
(Get full report from official database of BE for IDE JORIS/ PLASTIMETAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDE JORIS/ PLASTIMETAL
Addition kinds of activities for IDE JORIS/ PLASTIMETAL

2631. Papierfabrieken | Paperboard mills
393104. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
02120000. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
23399903. Jeans: vrouwen, misses 'en junioren' | Jeans: women's, misses', and juniors'
30110102. Vliegtuigen binnenbanden | Airplane inner tubes
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
35410402. Draaien, metalen snijden en polijsten | Lathes, metal cutting and polishing
35520200. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
50460000. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec

Werken bij IDE JORIS/ PLASTIMETAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDE JORIS/ PLASTIMETAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van IDE JORIS/ PLASTIMETAL in sociale netwerken
Look for responds of IDE JORIS/ PLASTIMETAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Laat een reactie achter voor IDE JORIS/ PLASTIMETAL. IDE JORIS/ PLASTIMETAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Leave a respond for IDE JORIS/ PLASTIMETAL. IDE JORIS/ PLASTIMETAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDE JORIS/ PLASTIMETAL op de google maps. Adres en contacten IDE JORIS/ PLASTIMETAL
Location of IDE JORIS/ PLASTIMETAL on the google maps. Address and contacts of IDE JORIS/ PLASTIMETAL

Andere gerelateerde bedrijven als come IDE JORIS/ PLASTIMETAL IDE JORIS/ PLASTIMETAL: Sodiparts SPRL | A-Tech | Sigè consult VZW | Devos C BVBA | Het Prieeltje v.z.w

Other related companies as IDE JORIS/ PLASTIMETAL: Sodiparts SPRL | A-Tech | Sigè consult VZW | Devos C BVBA | Het Prieeltje v.z.w

IDE JORIS/ PLASTIMETAL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Wingene (Zwevezele), België. De volledige naam van het bedrijf is IDE JORIS/ PLASTIMETAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07810699462. Het bedrijf IDE JORIS/ PLASTIMETAL bevindt zich op het adres: Hille 174,8750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 386,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in IDE JORIS/ PLASTIMETAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IDE JORIS/ PLASTIMETAL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDE JORIS/ PLASTIMETAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDE JORIS/ PLASTIMETAL, openstaande posities, locatie van IDE JORIS/ PLASTIMETAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IDE JORIS/ PLASTIMETAL is a company, that was registered 1994 in Wingene (Zwevezele) region, Belgium. Full name of company is IDE JORIS/ PLASTIMETAL, company assigned to the tax number BE07810699462. The company IDE JORIS/ PLASTIMETAL is located at the address: Hille 174,8750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 386,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in IDE JORIS/ PLASTIMETAL were not found.
The main activity of IDE JORIS/ PLASTIMETAL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IDE JORIS/ PLASTIMETAL is not available. You also can look at reviews of IDE JORIS/ PLASTIMETAL, open positions, location of IDE JORIS/ PLASTIMETAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDE JORIS/ PLASTIMETAL, Wingene (Zwevezele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDE JORIS/ PLASTIMETAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDE JORIS/ PLASTIMETAL, Wingene (Zwevezele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDE JORIS/ PLASTIMETAL, employees, financial statistics.