ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA

Contactgegevens ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Lossingstraat 148,2900, België

Telefoon (phone): 03 680 28 30 03 680 28 30

Fax (fax): 03 680 28 39 03 680 28 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA
Products information ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01977783203
Ondernemingsnummer: 2901458740
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA
(Get full report from official database of BE for ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA
Addition kinds of activities for ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA

703200. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
34529904. Noten, metaal | Nuts, metal
35920101. Ventielen, vliegtuigen | Valves, aircraft
37130212. Tank vrachtwagen lichamen | Tank truck bodies
49530000. Afvalsystemen | Refuse systems
52110204. jalousies | Jalousies
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers
61639900. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
67990000. Beleggers, nv | Investors, nec
80499912. Massage Therapeut | Massage therapist

Werken bij ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lasersnijmachine (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente metaalarbeider/ afraper voor aan de lasermachine Onze klant gelegen in Koekelare is op zoek naar een polyvalente metaalarbeider / afraper (m/v) Taakomschrijving van de polyvalente metaalarbeider / afraper zijn Afrapen van stukken aan de lasermachine, op palletten plaatsen en helpen laden in de vrachtwagen Bedienen van de lasermachine metaalplaten met de rolbrug verplaatsen

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA. Laat een reactie achter voor ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA. ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA. Leave a respond for ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA. ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA op de google maps. Adres en contacten ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA
Location of ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA on the google maps. Address and contacts of ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA: Hendrickx Gebr | INFOTEAM SPRL | Living Room (The) NV | Foire Internationale de Liège SC | COLAS CLEANING

Other related companies as ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA: Hendrickx Gebr | INFOTEAM SPRL | Living Room (The) NV | Foire Internationale de Liège SC | COLAS CLEANING

ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01977783203. Het bedrijf ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA bevindt zich op het adres: Lossingstraat 148,2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 303,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA, openstaande posities, locatie van ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA is a company, that was registered 1985 in Schoten region, Belgium. Full name of company is ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA, company assigned to the tax number BE01977783203. The company ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA is located at the address: Lossingstraat 148,2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 303,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA were not found.
The main activity of ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA is not available. You also can look at reviews of ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA, open positions, location of ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA, employees, financial statistics.