Foire Internationale de Liège SC

Contactgegevens Foire Internationale de Liège SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foire Internationale de Liège SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Foire Internationale de Liège SC

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Avenue Maurice-Denis 4,4000, België

Telefoon (phone): 04 227 19 34 04 227 19 34

Fax (fax): 04 227 18 95 04 227 18 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foire Internationale de Liège SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foire Internationale de Liège SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foire Internationale de Liège SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foire Internationale de Liège SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foire Internationale de Liège SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foire Internationale de Liège SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foire Internationale de Liège SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foire Internationale de Liège SC
Products information Foire Internationale de Liège SC

BTW identificatienummer (tax): BE05361297607
Ondernemingsnummer: 1862976074
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Foire Internationale de Liège SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foire Internationale de Liège SC
(Get full report from official database of BE for Foire Internationale de Liège SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Foire Internationale de Liège SC
Addition kinds of activities for Foire Internationale de Liège SC

359399. Vloeistofcilinders en aandrijvingen, niet inbegrepen | Fluid power cylinders and actuators, nec
16290400. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
22310206. Ruwe voorraad verven en afwerken van wol of soortgelijke stof | Raw stock dyeing and finishing of wool or similar fabric
35310304. Spoorwegapparatuur | Railway track equipment
37699904. Geleide raket- en ruimtevoertuigonderdelen en aux. | Guided missile and space vehicle parts and aux. equip., r&d
50310307. ramen | Windows
50659901. Diskettes, computer | Diskettes, computer
65199901. Luchthavenverhuur, indien niet opererende luchthaven | Airport leasing, if not operating airport

Werken bij Foire Internationale de Liège SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foire Internationale de Liège SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foire Internationale de Liège SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foire Internationale de Liège SC. Looking for open vacancies in other companies

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - Direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

Zoek naar antwoorden van Foire Internationale de Liège SC in sociale netwerken
Look for responds of Foire Internationale de Liège SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foire Internationale de Liège SC. Laat een reactie achter voor Foire Internationale de Liège SC. Foire Internationale de Liège SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foire Internationale de Liège SC. Leave a respond for Foire Internationale de Liège SC. Foire Internationale de Liège SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foire Internationale de Liège SC op de google maps. Adres en contacten Foire Internationale de Liège SC
Location of Foire Internationale de Liège SC on the google maps. Address and contacts of Foire Internationale de Liège SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Foire Internationale de Liège SC Foire Internationale de Liège SC: BEUDAERT AUTOBANDEN-ATB | Puts Eric BVBA | VERGO-COATING | Avanti | Cazaux

Other related companies as Foire Internationale de Liège SC: BEUDAERT AUTOBANDEN-ATB | Puts Eric BVBA | VERGO-COATING | Avanti | Cazaux

Foire Internationale de Liège SC is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Foire Internationale de Liège SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05361297607. Het bedrijf Foire Internationale de Liège SC bevindt zich op het adres: Avenue Maurice-Denis 4,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 423,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Foire Internationale de Liège SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Foire Internationale de Liège SC is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foire Internationale de Liège SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foire Internationale de Liège SC, openstaande posities, locatie van Foire Internationale de Liège SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Foire Internationale de Liège SC is a company, that was registered 2001 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Foire Internationale de Liège SC, company assigned to the tax number BE05361297607. The company Foire Internationale de Liège SC is located at the address: Avenue Maurice-Denis 4,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 423,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Foire Internationale de Liège SC were not found.
The main activity of Foire Internationale de Liège SC is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Foire Internationale de Liège SC is not available. You also can look at reviews of Foire Internationale de Liège SC, open positions, location of Foire Internationale de Liège SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foire Internationale de Liège SC, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foire Internationale de Liège SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foire Internationale de Liège SC, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foire Internationale de Liège SC, employees, financial statistics.