Agora Media SCRL

Contactgegevens Agora Media SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agora Media SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agora Media SCRL

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Place du Congrès 16,4020, België

Telefoon (phone): 04 341 01 42 04 341 01 42

Fax (fax): 04 341 04 03 04 341 04 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agora Media SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agora Media SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agora Media SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agora Media SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agora Media SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agora Media SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agora Media SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agora Media SCRL
Products information Agora Media SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE07016387939
Ondernemingsnummer: 1261474609
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Agora Media SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agora Media SCRL
(Get full report from official database of BE for Agora Media SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agora Media SCRL
Addition kinds of activities for Agora Media SCRL

505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
22410109. Afwerkingen, textiel | Trimmings, textile
22810207. Polyester garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polyester yarn, spun: made from purchased staple
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
55219904. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: used

Werken bij Agora Media SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agora Media SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agora Media SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agora Media SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van Agora Media SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Agora Media SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agora Media SCRL. Laat een reactie achter voor Agora Media SCRL. Agora Media SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agora Media SCRL. Leave a respond for Agora Media SCRL. Agora Media SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agora Media SCRL op de google maps. Adres en contacten Agora Media SCRL
Location of Agora Media SCRL on the google maps. Address and contacts of Agora Media SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Agora Media SCRL Agora Media SCRL: Ambaro NV | Copalbois scrl | Necon | Daphi Vidéo Production | WATTS OCEAN N.V.

Other related companies as Agora Media SCRL: Ambaro NV | Copalbois scrl | Necon | Daphi Vidéo Production | WATTS OCEAN N.V.

Agora Media SCRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is Agora Media SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07016387939. Het bedrijf Agora Media SCRL bevindt zich op het adres: Place du Congrès 16,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Agora Media SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agora Media SCRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agora Media SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agora Media SCRL, openstaande posities, locatie van Agora Media SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agora Media SCRL is a company, that was registered 2017 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is Agora Media SCRL, company assigned to the tax number BE07016387939. The company Agora Media SCRL is located at the address: Place du Congrès 16,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Agora Media SCRL were not found.
The main activity of Agora Media SCRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Agora Media SCRL is not available. You also can look at reviews of Agora Media SCRL, open positions, location of Agora Media SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agora Media SCRL, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agora Media SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agora Media SCRL, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agora Media SCRL, employees, financial statistics.