Copalbois scrl

Contactgegevens Copalbois scrl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Copalbois scrl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Copalbois scrl

Regio (region): Virton (Saint-Mard), België

Adres (address): Rue Edmond Jacques 23,6762, België

Telefoon (phone): 063 57 70 05; 0495 27 70 05 063 57 70 05; 0495 27 70 05

Fax (fax): 063 57 06 17 063 57 06 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Copalbois scrl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Copalbois scrl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Copalbois scrl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Copalbois scrl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Copalbois scrl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Copalbois scrl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Copalbois scrl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Copalbois scrl
Products information Copalbois scrl

BTW identificatienummer (tax): BE04704040527
Ondernemingsnummer: 3894073486
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 786,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Copalbois scrl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Copalbois scrl
(Get full report from official database of BE for Copalbois scrl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Copalbois scrl
Addition kinds of activities for Copalbois scrl

24290302. Kiezelmolen | Shingle mill
27919901. Typesetting, computer gestuurd | Typesetting, computer controlled
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
38449908. Radiografische röntgenapparatuur en buizen | Radiographic x-ray apparatus and tubes
58120310. Grills (eetplekken) | Grills (eating places)

Werken bij Copalbois scrl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Copalbois scrl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Copalbois scrl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Copalbois scrl. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor: De elektrische en mechanische herstellingen in het machinepark. Het preventief onderhoud van de machine's  De verbeteringen doorvoeren zie je als een uitdaging

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: DKN FOOD MARKET

    Type: Vaste Job

    * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

Zoek naar antwoorden van Copalbois scrl in sociale netwerken
Look for responds of Copalbois scrl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Copalbois scrl. Laat een reactie achter voor Copalbois scrl. Copalbois scrl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Copalbois scrl. Leave a respond for Copalbois scrl. Copalbois scrl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Copalbois scrl op de google maps. Adres en contacten Copalbois scrl
Location of Copalbois scrl on the google maps. Address and contacts of Copalbois scrl

Andere gerelateerde bedrijven als come Copalbois scrl Copalbois scrl: Dekeersgieter F | Sint-Jansbergklooster BVBA | GODEFROID J-M SPRL | Framaz NV | Armo S.A.

Other related companies as Copalbois scrl: Dekeersgieter F | Sint-Jansbergklooster BVBA | GODEFROID J-M SPRL | Framaz NV | Armo S.A.

Copalbois scrl is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Virton (Saint-Mard), België. De volledige naam van het bedrijf is Copalbois scrl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04704040527. Het bedrijf Copalbois scrl bevindt zich op het adres: Rue Edmond Jacques 23,6762. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 786,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Copalbois scrl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Copalbois scrl is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Copalbois scrl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Copalbois scrl, openstaande posities, locatie van Copalbois scrl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Copalbois scrl is a company, that was registered 2007 in Virton (Saint-Mard) region, Belgium. Full name of company is Copalbois scrl, company assigned to the tax number BE04704040527. The company Copalbois scrl is located at the address: Rue Edmond Jacques 23,6762. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 786,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Copalbois scrl were not found.
The main activity of Copalbois scrl is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Copalbois scrl is not available. You also can look at reviews of Copalbois scrl, open positions, location of Copalbois scrl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Copalbois scrl, Virton (Saint-Mard): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Copalbois scrl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Copalbois scrl, Virton (Saint-Mard): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Copalbois scrl, employees, financial statistics.