Versluys Bouwbedrijf NV

Contactgegevens Versluys Bouwbedrijf NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Versluys Bouwbedrijf NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Versluys Bouwbedrijf NV

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Zandvoordestraat 465,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 89 83; 059 70 89 02 059 70 89 83; 059 70 89 02

Fax (fax): 059 70 89 92 059 70 89 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Versluys Bouwbedrijf NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Versluys Bouwbedrijf NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Versluys Bouwbedrijf NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Versluys Bouwbedrijf NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Versluys Bouwbedrijf NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Versluys Bouwbedrijf NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Versluys Bouwbedrijf NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Versluys Bouwbedrijf NV
Products information Versluys Bouwbedrijf NV

BTW identificatienummer (tax): BE09336975097
Ondernemingsnummer: 9164215087
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Versluys Bouwbedrijf NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Versluys Bouwbedrijf NV
(Get full report from official database of BE for Versluys Bouwbedrijf NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Versluys Bouwbedrijf NV
Addition kinds of activities for Versluys Bouwbedrijf NV

372100. vliegtuig | Aircraft
20649908. Granola en Muesli, bars en clusters | Granola and muesli, bars and clusters
32950218. Vermiculiet, geëxpliceerd | Vermiculite, exfoliated
35240202. Grasmaaiers, residentieel: hand of kracht | Lawnmowers, residential: hand or power
79969901. Kiddie park | Kiddie park

Werken bij Versluys Bouwbedrijf NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Versluys Bouwbedrijf NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Versluys Bouwbedrijf NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Versluys Bouwbedrijf NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van Versluys Bouwbedrijf NV in sociale netwerken
Look for responds of Versluys Bouwbedrijf NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Versluys Bouwbedrijf NV. Laat een reactie achter voor Versluys Bouwbedrijf NV. Versluys Bouwbedrijf NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Versluys Bouwbedrijf NV. Leave a respond for Versluys Bouwbedrijf NV. Versluys Bouwbedrijf NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Versluys Bouwbedrijf NV op de google maps. Adres en contacten Versluys Bouwbedrijf NV
Location of Versluys Bouwbedrijf NV on the google maps. Address and contacts of Versluys Bouwbedrijf NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Versluys Bouwbedrijf NV Versluys Bouwbedrijf NV: Elektro Robert Rigole | AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA | Best Manufacturing Europe N.V. | Strat Com s.a. | dbvins

Other related companies as Versluys Bouwbedrijf NV: Elektro Robert Rigole | AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA | Best Manufacturing Europe N.V. | Strat Com s.a. | dbvins

Versluys Bouwbedrijf NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Versluys Bouwbedrijf NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09336975097. Het bedrijf Versluys Bouwbedrijf NV bevindt zich op het adres: Zandvoordestraat 465,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 762,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Versluys Bouwbedrijf NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Versluys Bouwbedrijf NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Versluys Bouwbedrijf NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Versluys Bouwbedrijf NV, openstaande posities, locatie van Versluys Bouwbedrijf NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Versluys Bouwbedrijf NV is a company, that was registered 2014 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Versluys Bouwbedrijf NV, company assigned to the tax number BE09336975097. The company Versluys Bouwbedrijf NV is located at the address: Zandvoordestraat 465,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 762,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Versluys Bouwbedrijf NV were not found.
The main activity of Versluys Bouwbedrijf NV is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Versluys Bouwbedrijf NV is not available. You also can look at reviews of Versluys Bouwbedrijf NV, open positions, location of Versluys Bouwbedrijf NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Versluys Bouwbedrijf NV, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Versluys Bouwbedrijf NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Versluys Bouwbedrijf NV, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Versluys Bouwbedrijf NV, employees, financial statistics.