AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA

Contactgegevens AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA

Regio (region): Rotselaar (Wezemaal), België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 355,3111, België

Telefoon (phone): 016 58 17 71 016 58 17 71

Fax (fax): 016 58 15 97 016 58 15 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA
Products information AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07619812011
Ondernemingsnummer: 4199493408
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA
(Get full report from official database of BE for AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA
Addition kinds of activities for AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA

23960402. Zeefdruk op stofartikelen | Screen printing on fabric articles
34430706. Vormen voor tunnels, inklapbaar | Forms for tunnels, collapsible
35450307. Cams (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Cams (machine tool accessories)
63210200. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service

Werken bij AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA. Laat een reactie achter voor AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA. AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA. Leave a respond for AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA. AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA op de google maps. Adres en contacten AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA
Location of AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA on the google maps. Address and contacts of AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA: L M S International NV | Broucke W | Fribel NV | T2 MULTIMEDIA DESIGN | MICHAEL THUY

Other related companies as AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA: L M S International NV | Broucke W | Fribel NV | T2 MULTIMEDIA DESIGN | MICHAEL THUY

AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Rotselaar (Wezemaal), België. De volledige naam van het bedrijf is AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619812011. Het bedrijf AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 355,3111. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA, openstaande posities, locatie van AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA is a company, that was registered 1996 in Rotselaar (Wezemaal) region, Belgium. Full name of company is AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA, company assigned to the tax number BE07619812011. The company AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA is located at the address: Aarschotsesteenweg 355,3111. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA were not found.
The main activity of AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA is not available. You also can look at reviews of AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA, open positions, location of AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA, Rotselaar (Wezemaal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA, Rotselaar (Wezemaal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANHANGWAGENS VERMEIR BVBA, employees, financial statistics.