UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA

Contactgegevens UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Heirweg 38,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 53 56 051 20 53 56

Fax (fax): 051 25 00 07 051 25 00 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA
Products information UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02348297119
Ondernemingsnummer: 1440551757
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA
(Get full report from official database of BE for UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA
Addition kinds of activities for UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA

2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
01390104. Hooi boerderij | Hay farm
22110410. Velveteens | Velveteens
33120101. Ammoniak en drank, uit chemische herstelcokesovens | Ammonia and liquor, from chemical recovery coke ovens
35540000. Papierindustrie machines | Paper industries machinery

Werken bij UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA. Laat een reactie achter voor UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA. UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA. Leave a respond for UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA. UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA op de google maps. Adres en contacten UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA
Location of UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA on the google maps. Address and contacts of UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA: Denys Suzy | Vercruysse Vaën | AJMAT SA | V-Sign/Vankeirsbilck | VBC Invest bvba

Other related companies as UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA: Denys Suzy | Vercruysse Vaën | AJMAT SA | V-Sign/Vankeirsbilck | VBC Invest bvba

UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02348297119. Het bedrijf UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA bevindt zich op het adres: Heirweg 38,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 432,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA, openstaande posities, locatie van UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA is a company, that was registered 1999 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA, company assigned to the tax number BE02348297119. The company UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA is located at the address: Heirweg 38,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 432,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA were not found.
The main activity of UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA is not available. You also can look at reviews of UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA, open positions, location of UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNITAS FOTO'S-DESNOECK BVBA, employees, financial statistics.