AJMAT SA

Contactgegevens AJMAT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AJMAT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AJMAT SA

Regio (region): Walcourt (Chastrès), België

Adres (address): Allée des Plantains 17,5650, België

Telefoon (phone): 071 66 90 84 071 66 90 84

Fax (fax): 071 66 90 99 071 66 90 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AJMAT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AJMAT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AJMAT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AJMAT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AJMAT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AJMAT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AJMAT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AJMAT SA
Products information AJMAT SA

BTW identificatienummer (tax): BE09480621337
Ondernemingsnummer: 7430297851
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AJMAT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AJMAT SA
(Get full report from official database of BE for AJMAT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AJMAT SA
Addition kinds of activities for AJMAT SA

254100. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
731199. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec
26210900. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
26720205. Etiketten (ongedrukt), gommateriaal: gemaakt van aangekochte materialen | Labels (unprinted), gummed: made from purchased materials
38260700. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
51691004. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
51990501. Schildleer | Chamois leather

Werken bij AJMAT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AJMAT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AJMAT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AJMAT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

Zoek naar antwoorden van AJMAT SA in sociale netwerken
Look for responds of AJMAT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AJMAT SA. Laat een reactie achter voor AJMAT SA. AJMAT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AJMAT SA. Leave a respond for AJMAT SA. AJMAT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AJMAT SA op de google maps. Adres en contacten AJMAT SA
Location of AJMAT SA on the google maps. Address and contacts of AJMAT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AJMAT SA AJMAT SA: DE VOS-HERTSCHAP | GONDRAND NV | Lammens Motors NV | LEMMENS NV | Dirk Ven

Other related companies as AJMAT SA: DE VOS-HERTSCHAP | GONDRAND NV | Lammens Motors NV | LEMMENS NV | Dirk Ven

AJMAT SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Walcourt (Chastrès), België. De volledige naam van het bedrijf is AJMAT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09480621337. Het bedrijf AJMAT SA bevindt zich op het adres: Allée des Plantains 17,5650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AJMAT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AJMAT SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AJMAT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AJMAT SA, openstaande posities, locatie van AJMAT SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AJMAT SA is a company, that was registered 1986 in Walcourt (Chastrès) region, Belgium. Full name of company is AJMAT SA, company assigned to the tax number BE09480621337. The company AJMAT SA is located at the address: Allée des Plantains 17,5650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AJMAT SA were not found.
The main activity of AJMAT SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AJMAT SA is not available. You also can look at reviews of AJMAT SA, open positions, location of AJMAT SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AJMAT SA, Walcourt (Chastrès): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AJMAT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AJMAT SA, Walcourt (Chastrès): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AJMAT SA, employees, financial statistics.