Fotostudio Greet van Hooijdonck

Contactgegevens Fotostudio Greet van Hooijdonck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fotostudio Greet van Hooijdonck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fotostudio Greet van Hooijdonck

Regio (region): Wijnegem, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 386,2110, België

Telefoon (phone): 03 353 07 33 03 353 07 33

Fax (fax): +32 (2) 769-60-95 +32 (2) 769-60-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fotostudio Greet van Hooijdonck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fotostudio Greet van Hooijdonck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fotostudio Greet van Hooijdonck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fotostudio Greet van Hooijdonck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fotostudio Greet van Hooijdonck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fotostudio Greet van Hooijdonck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fotostudio Greet van Hooijdonck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fotostudio Greet van Hooijdonck
Products information Fotostudio Greet van Hooijdonck

BTW identificatienummer (tax): BE07603881835
Ondernemingsnummer: 7231170654
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Fotostudio Greet van Hooijdonck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fotostudio Greet van Hooijdonck
(Get full report from official database of BE for Fotostudio Greet van Hooijdonck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fotostudio Greet van Hooijdonck
Addition kinds of activities for Fotostudio Greet van Hooijdonck

862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
27540304. Postkaarten, foto: gravure printing | Post cards, picture: gravure printing
35560208. Mixers, commercieel, voedsel | Mixers, commercial, food
36710102. Televisie buizen | Television tubes
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement

Werken bij Fotostudio Greet van Hooijdonck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fotostudio Greet van Hooijdonck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fotostudio Greet van Hooijdonck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fotostudio Greet van Hooijdonck. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Fotostudio Greet van Hooijdonck in sociale netwerken
Look for responds of Fotostudio Greet van Hooijdonck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fotostudio Greet van Hooijdonck. Laat een reactie achter voor Fotostudio Greet van Hooijdonck. Fotostudio Greet van Hooijdonck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fotostudio Greet van Hooijdonck. Leave a respond for Fotostudio Greet van Hooijdonck. Fotostudio Greet van Hooijdonck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fotostudio Greet van Hooijdonck op de google maps. Adres en contacten Fotostudio Greet van Hooijdonck
Location of Fotostudio Greet van Hooijdonck on the google maps. Address and contacts of Fotostudio Greet van Hooijdonck

Andere gerelateerde bedrijven als come Fotostudio Greet van Hooijdonck Fotostudio Greet van Hooijdonck: QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV | Orange Bleu SPRL | Jet Inter NV | Tanklabo Flash | marc brauner - I.G.I

Other related companies as Fotostudio Greet van Hooijdonck: QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV | Orange Bleu SPRL | Jet Inter NV | Tanklabo Flash | marc brauner - I.G.I

Fotostudio Greet van Hooijdonck is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Wijnegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Fotostudio Greet van Hooijdonck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07603881835. Het bedrijf Fotostudio Greet van Hooijdonck bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 386,2110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 781,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Fotostudio Greet van Hooijdonck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fotostudio Greet van Hooijdonck is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fotostudio Greet van Hooijdonck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fotostudio Greet van Hooijdonck, openstaande posities, locatie van Fotostudio Greet van Hooijdonck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fotostudio Greet van Hooijdonck is a company, that was registered 1987 in Wijnegem region, Belgium. Full name of company is Fotostudio Greet van Hooijdonck, company assigned to the tax number BE07603881835. The company Fotostudio Greet van Hooijdonck is located at the address: Turnhoutsebaan 386,2110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 781,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Fotostudio Greet van Hooijdonck were not found.
The main activity of Fotostudio Greet van Hooijdonck is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fotostudio Greet van Hooijdonck is not available. You also can look at reviews of Fotostudio Greet van Hooijdonck, open positions, location of Fotostudio Greet van Hooijdonck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fotostudio Greet van Hooijdonck, Wijnegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fotostudio Greet van Hooijdonck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fotostudio Greet van Hooijdonck, Wijnegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fotostudio Greet van Hooijdonck, employees, financial statistics.