QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV

Contactgegevens QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV

Regio (region): Malle (Oostmalle), België

Adres (address): Ambachtsstraat 24,2390, België

Telefoon (phone): 03 309 13 73; 03 309 14 24 03 309 13 73; 03 309 14 24

Fax (fax): 03 309 14 45 03 309 14 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV
Products information QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV

BTW identificatienummer (tax): BE09090332031
Ondernemingsnummer: 5206390380
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV
(Get full report from official database of BE for QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV
Addition kinds of activities for QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV

364300. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
17990701. Installatie van de parkeerplaats apparatuur | Parking facility equipment installation
22540101. Panties, breien | Panties, knit
22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
22959907. Wassen van doek | Waxing of cloth
35450324. Rotatie tafels | Rotary tables
38210118. Spiegel spiegels | Pellicle mirrors
57319908. Tape recorders en spelers | Tape recorders and players
76920000. Las reparatie | Welding repair

Werken bij QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • Inside sales medewerker (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inside sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opvolgen van onze klanten portefeuille. Voor volgende taken ben je ook verantwoordelijk: klantengegevens in het systeem up-to-date houden verkoopprijzen, verkoopsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van commercieel manager bestellingen ingeven en opvolgen opvolgen en uitvoeren van de facturatie berekenen van de maandelijkse en jaarlijkse verkoopanalyses rapporteren aan de commercieel manager van het bedrijf

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV in sociale netwerken
Look for responds of QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV. Laat een reactie achter voor QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV. QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV. Leave a respond for QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV. QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV op de google maps. Adres en contacten QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV
Location of QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV on the google maps. Address and contacts of QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV: A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) | Belconsulting NV | Photo ADS | OVAC | Givatec Buba

Other related companies as QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV: A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) | Belconsulting NV | Photo ADS | OVAC | Givatec Buba

QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Malle (Oostmalle), België. De volledige naam van het bedrijf is QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09090332031. Het bedrijf QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV bevindt zich op het adres: Ambachtsstraat 24,2390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 401,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV, openstaande posities, locatie van QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV is a company, that was registered 2004 in Malle (Oostmalle) region, Belgium. Full name of company is QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV, company assigned to the tax number BE09090332031. The company QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV is located at the address: Ambachtsstraat 24,2390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 401,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV were not found.
The main activity of QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV is not available. You also can look at reviews of QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV, open positions, location of QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV, Malle (Oostmalle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV, Malle (Oostmalle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV, employees, financial statistics.