KEMP FOTO-LABO 1H

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • KEMP FOTO-LABO 1H
Private companiesTransportation by Air • KEMP FOTO-LABO 1H

Contactgegevens KEMP FOTO-LABO 1H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEMP FOTO-LABO 1H: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEMP FOTO-LABO 1H

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Zeilstraat 4,3500, België

Telefoon (phone): 011 21 00 48 011 21 00 48

Fax (fax): +32 (10) 366-38-85 +32 (10) 366-38-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEMP FOTO-LABO 1H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEMP FOTO-LABO 1H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEMP FOTO-LABO 1H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEMP FOTO-LABO 1H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEMP FOTO-LABO 1H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEMP FOTO-LABO 1H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEMP FOTO-LABO 1H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEMP FOTO-LABO 1H
Products information KEMP FOTO-LABO 1H

BTW identificatienummer (tax): BE02440582275
Ondernemingsnummer: 9636352539
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 872,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KEMP FOTO-LABO 1H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEMP FOTO-LABO 1H
(Get full report from official database of BE for KEMP FOTO-LABO 1H)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEMP FOTO-LABO 1H
Addition kinds of activities for KEMP FOTO-LABO 1H

01829900. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
20450200. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
28340101. Bijnier farmaceutische preparaten | Adrenal pharmaceutical preparations
32910502. Brick schuurmiddelen | Brick abrasives
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
51370301. Sportkleding, vrouwen en kinderen | Sportswear, women's and children's
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec

Werken bij KEMP FOTO-LABO 1H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEMP FOTO-LABO 1H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEMP FOTO-LABO 1H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEMP FOTO-LABO 1H. Looking for open vacancies in other companies

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van KEMP FOTO-LABO 1H in sociale netwerken
Look for responds of KEMP FOTO-LABO 1H in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEMP FOTO-LABO 1H. Laat een reactie achter voor KEMP FOTO-LABO 1H. KEMP FOTO-LABO 1H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEMP FOTO-LABO 1H. Leave a respond for KEMP FOTO-LABO 1H. KEMP FOTO-LABO 1H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEMP FOTO-LABO 1H op de google maps. Adres en contacten KEMP FOTO-LABO 1H
Location of KEMP FOTO-LABO 1H on the google maps. Address and contacts of KEMP FOTO-LABO 1H

Andere gerelateerde bedrijven als come KEMP FOTO-LABO 1H KEMP FOTO-LABO 1H: ISOLAVA gcv-scs | Datek Kraanverhuur NV | Digitec Solution | COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA | Peiffer L & A

Other related companies as KEMP FOTO-LABO 1H: ISOLAVA gcv-scs | Datek Kraanverhuur NV | Digitec Solution | COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA | Peiffer L & A

KEMP FOTO-LABO 1H is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is KEMP FOTO-LABO 1H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02440582275. Het bedrijf KEMP FOTO-LABO 1H bevindt zich op het adres: Zeilstraat 4,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 872,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KEMP FOTO-LABO 1H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEMP FOTO-LABO 1H is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEMP FOTO-LABO 1H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEMP FOTO-LABO 1H, openstaande posities, locatie van KEMP FOTO-LABO 1H op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KEMP FOTO-LABO 1H is a company, that was registered 1986 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is KEMP FOTO-LABO 1H, company assigned to the tax number BE02440582275. The company KEMP FOTO-LABO 1H is located at the address: Zeilstraat 4,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 872,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KEMP FOTO-LABO 1H were not found.
The main activity of KEMP FOTO-LABO 1H is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KEMP FOTO-LABO 1H is not available. You also can look at reviews of KEMP FOTO-LABO 1H, open positions, location of KEMP FOTO-LABO 1H on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEMP FOTO-LABO 1H, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEMP FOTO-LABO 1H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEMP FOTO-LABO 1H, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEMP FOTO-LABO 1H, employees, financial statistics.