COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA
Private companiesTransportation by Air • COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA

Contactgegevens COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA

Regio (region): Dendermonde (Oudegem), België

Adres (address): Oudegemse baan 180B,9200, België

Telefoon (phone): 052 21 22 16; 0475 81 36 76 052 21 22 16; 0475 81 36 76

Fax (fax): 052 20 23 22 052 20 23 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA
Products information COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05563995361
Ondernemingsnummer: 3632324218
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA
(Get full report from official database of BE for COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA
Addition kinds of activities for COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA

208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
249905. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
20749903. Lecithine, katoenzaad | Lecithin, cottonseed
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
51690701. Betonadditieven | Concrete additives
63519905. Wederkerige interinsurance uitwisselingen: borg, trouw | Reciprocal interinsurance exchanges: surety, fidelity
82110200. Privé basisscholen en middelbare scholen | Private elementary and secondary schools

Werken bij COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA. Laat een reactie achter voor COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA. COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA. Leave a respond for COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA. COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA op de google maps. Adres en contacten COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA
Location of COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA on the google maps. Address and contacts of COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA: PERFOMATIC PAPER HANDLING SYSTEMS NV | SYNDICOM | Artpack B.V.B.A. | The Sleeping Society | Wijngallerij Crombe BVBA

Other related companies as COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA: PERFOMATIC PAPER HANDLING SYSTEMS NV | SYNDICOM | Artpack B.V.B.A. | The Sleeping Society | Wijngallerij Crombe BVBA

COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Dendermonde (Oudegem), België. De volledige naam van het bedrijf is COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05563995361. Het bedrijf COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA bevindt zich op het adres: Oudegemse baan 180B,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA, openstaande posities, locatie van COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA is a company, that was registered 2014 in Dendermonde (Oudegem) region, Belgium. Full name of company is COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA, company assigned to the tax number BE05563995361. The company COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA is located at the address: Oudegemse baan 180B,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA were not found.
The main activity of COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA is not available. You also can look at reviews of COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA, open positions, location of COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA, Dendermonde (Oudegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA, Dendermonde (Oudegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COOL-BAEYENS METALCONSTR BVBA, employees, financial statistics.