ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD

Particuliere bedrijvencommunicatie • ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD
Private companiesCommunications • ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD

Contactgegevens ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD

Regio (region): Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Adres (address): Rue Jules Hans 82,1420, België

Telefoon (phone): 02 384 60 06 02 384 60 06

Fax (fax): +32 (69) 477-58-15 +32 (69) 477-58-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD
Products information ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD

BTW identificatienummer (tax): BE02884429931
Ondernemingsnummer: 8339965820
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD
(Get full report from official database of BE for ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD
Addition kinds of activities for ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD

17310302. Installatie van glasvezelkabel | Fiber optic cable installation
32110305. Vensterglas, helder en gekleurd | Window glass, clear and colored
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products
50510206. Ferroalliages | Ferroalloys
61410104. Afbetaling verkoopfinanciering, behalve banken | Installment sales finance, other than banks
73890411. Textielontwerpers | Textile designers

Werken bij ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD in sociale netwerken
Look for responds of ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD. Laat een reactie achter voor ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD. ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD. Leave a respond for ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD. ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD op de google maps. Adres en contacten ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD
Location of ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD on the google maps. Address and contacts of ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD: Jespers BVBA | CELINE | Gestanet SA | MenDo IT | The Young Foundation

Other related companies as ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD: Jespers BVBA | CELINE | Gestanet SA | MenDo IT | The Young Foundation

ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02884429931. Het bedrijf ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD bevindt zich op het adres: Rue Jules Hans 82,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD, openstaande posities, locatie van ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD is a company, that was registered 2018 in Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud) region, Belgium. Full name of company is ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD, company assigned to the tax number BE02884429931. The company ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD is located at the address: Rue Jules Hans 82,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD were not found.
The main activity of ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD is not available. You also can look at reviews of ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD, open positions, location of ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION SHOP BRAINE L'ALLEUD, employees, financial statistics.