PASSAGE FITNESS FIRST

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • PASSAGE FITNESS FIRST
Private companiesFood and Kindred Products • PASSAGE FITNESS FIRST

Contactgegevens PASSAGE FITNESS FIRST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASSAGE FITNESS FIRST: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASSAGE FITNESS FIRST

Regio (region): Brussel (Sint-Joost-ten-node), België

Adres (address): Bolwerklaan 21,1210, België

Telefoon (phone): 02 274 29 20 02 274 29 20

Fax (fax): +32 (16) 638-97-77 +32 (16) 638-97-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASSAGE FITNESS FIRST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASSAGE FITNESS FIRST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASSAGE FITNESS FIRST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASSAGE FITNESS FIRST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASSAGE FITNESS FIRST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASSAGE FITNESS FIRST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASSAGE FITNESS FIRST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASSAGE FITNESS FIRST
Products information PASSAGE FITNESS FIRST

BTW identificatienummer (tax): BE08539367675
Ondernemingsnummer: 4543365478
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PASSAGE FITNESS FIRST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASSAGE FITNESS FIRST
(Get full report from official database of BE for PASSAGE FITNESS FIRST)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASSAGE FITNESS FIRST
Addition kinds of activities for PASSAGE FITNESS FIRST

22960100. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
24930201. flakeboard | Flakeboard
36630111. Transmitter-ontvangers, radio | Transmitter-receivers, radio
50830204. Maaiers, kracht | Mowers, power
50919909. Scherpmachines, sportartikelen | Sharpeners, sporting goods
92290401. Openbare orde en veiligheid, federale overheid | Public order and safety, federal government

Werken bij PASSAGE FITNESS FIRST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASSAGE FITNESS FIRST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASSAGE FITNESS FIRST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASSAGE FITNESS FIRST. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • spuiter (carrosserie) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wilrijk zijn we op zoek naar een spuiter voor reachtrucks en transpalets. U zal worden opgeleid tot monteur van reach- en heftrucks. Vereiste: ervaring als spuiter en carrosserie

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

Zoek naar antwoorden van PASSAGE FITNESS FIRST in sociale netwerken
Look for responds of PASSAGE FITNESS FIRST in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASSAGE FITNESS FIRST. Laat een reactie achter voor PASSAGE FITNESS FIRST. PASSAGE FITNESS FIRST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASSAGE FITNESS FIRST. Leave a respond for PASSAGE FITNESS FIRST. PASSAGE FITNESS FIRST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASSAGE FITNESS FIRST op de google maps. Adres en contacten PASSAGE FITNESS FIRST
Location of PASSAGE FITNESS FIRST on the google maps. Address and contacts of PASSAGE FITNESS FIRST

Andere gerelateerde bedrijven als come PASSAGE FITNESS FIRST PASSAGE FITNESS FIRST: Pelvan NV | Demyttenaere Constructie NV | EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA | Jurilux | International Lashing Systems N.V.

Other related companies as PASSAGE FITNESS FIRST: Pelvan NV | Demyttenaere Constructie NV | EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA | Jurilux | International Lashing Systems N.V.

PASSAGE FITNESS FIRST is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Joost-ten-node), België. De volledige naam van het bedrijf is PASSAGE FITNESS FIRST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08539367675. Het bedrijf PASSAGE FITNESS FIRST bevindt zich op het adres: Bolwerklaan 21,1210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PASSAGE FITNESS FIRST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASSAGE FITNESS FIRST is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASSAGE FITNESS FIRST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASSAGE FITNESS FIRST, openstaande posities, locatie van PASSAGE FITNESS FIRST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PASSAGE FITNESS FIRST is a company, that was registered 2008 in Brussel (Sint-Joost-ten-node) region, Belgium. Full name of company is PASSAGE FITNESS FIRST, company assigned to the tax number BE08539367675. The company PASSAGE FITNESS FIRST is located at the address: Bolwerklaan 21,1210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PASSAGE FITNESS FIRST were not found.
The main activity of PASSAGE FITNESS FIRST is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PASSAGE FITNESS FIRST is not available. You also can look at reviews of PASSAGE FITNESS FIRST, open positions, location of PASSAGE FITNESS FIRST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASSAGE FITNESS FIRST, Brussel (Sint-Joost-ten-node): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASSAGE FITNESS FIRST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASSAGE FITNESS FIRST, Brussel (Sint-Joost-ten-node): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASSAGE FITNESS FIRST, employees, financial statistics.