EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA

Contactgegevens EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): Bredabaan 977,2990, België

Telefoon (phone): 03 663 39 81 03 663 39 81

Fax (fax): 03 663 65 64 03 663 65 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA
Products information EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05201721191
Ondernemingsnummer: 6628570556
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA
(Get full report from official database of BE for EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA
Addition kinds of activities for EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA

395501. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
07230200. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
17319900. Elektrisch werk, anders | Electrical work, nec
20920205. Garnalencakes, bevroren | Shrimpcakes, frozen
38290500. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
38510100. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle

Werken bij EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA. Laat een reactie achter voor EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA. EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA. Leave a respond for EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA. EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA op de google maps. Adres en contacten EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA
Location of EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA on the google maps. Address and contacts of EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA: Meeka Afsluitingen | Daphi Vidéo Production | Etilux SA | MOUSSECENTER - LAUWEREYNS | Ateliers Durlet

Other related companies as EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA: Meeka Afsluitingen | Daphi Vidéo Production | Etilux SA | MOUSSECENTER - LAUWEREYNS | Ateliers Durlet

EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05201721191. Het bedrijf EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA bevindt zich op het adres: Bredabaan 977,2990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA, openstaande posities, locatie van EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA is a company, that was registered 1986 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA, company assigned to the tax number BE05201721191. The company EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA is located at the address: Bredabaan 977,2990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA were not found.
The main activity of EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA is not available. You also can look at reviews of EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA, open positions, location of EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPERT BUR DE BRUYN & CO BVBA, employees, financial statistics.