JOSEPH WAUTERS

Contactgegevens JOSEPH WAUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH WAUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH WAUTERS

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Grote Markt 10-3,1800, België

Telefoon (phone): 02 252 20 35 02 252 20 35

Fax (fax): 02 252 32 86 02 252 32 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH WAUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH WAUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH WAUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH WAUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH WAUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH WAUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH WAUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH WAUTERS
Products information JOSEPH WAUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE09650909423
Ondernemingsnummer: 9160644531
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in JOSEPH WAUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH WAUTERS
(Get full report from official database of BE for JOSEPH WAUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH WAUTERS
Addition kinds of activities for JOSEPH WAUTERS

179909. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
308100. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
964199. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service
86519900. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
89990201. Kunst restauratie | Art restoration

Werken bij JOSEPH WAUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH WAUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH WAUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH WAUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Huishoudhulp regio Nevele- voltijds / deeltijds (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Nevele zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Student klusjesman 1 dag per week (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    ben je een dag in de week vrij, steek je graag de handen uit de mouwen en verdien je graag een centje bij? je staat in voor algemene klusjes in het magazijn; schilderwerken, lampen vervangen,...

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

Zoek naar antwoorden van JOSEPH WAUTERS in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH WAUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH WAUTERS. Laat een reactie achter voor JOSEPH WAUTERS. JOSEPH WAUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH WAUTERS. Leave a respond for JOSEPH WAUTERS. JOSEPH WAUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH WAUTERS op de google maps. Adres en contacten JOSEPH WAUTERS
Location of JOSEPH WAUTERS on the google maps. Address and contacts of JOSEPH WAUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH WAUTERS JOSEPH WAUTERS: BTM Productions NV | Electro Brosens Van Dijck BVBA | APRA-KLINIEK | Velka N.V. | Pallazzo

Other related companies as JOSEPH WAUTERS: BTM Productions NV | Electro Brosens Van Dijck BVBA | APRA-KLINIEK | Velka N.V. | Pallazzo

JOSEPH WAUTERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH WAUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09650909423. Het bedrijf JOSEPH WAUTERS bevindt zich op het adres: Grote Markt 10-3,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 492,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in JOSEPH WAUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPH WAUTERS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH WAUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH WAUTERS, openstaande posities, locatie van JOSEPH WAUTERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOSEPH WAUTERS is a company, that was registered 2017 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is JOSEPH WAUTERS, company assigned to the tax number BE09650909423. The company JOSEPH WAUTERS is located at the address: Grote Markt 10-3,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 492,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in JOSEPH WAUTERS were not found.
The main activity of JOSEPH WAUTERS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH WAUTERS is not available. You also can look at reviews of JOSEPH WAUTERS, open positions, location of JOSEPH WAUTERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH WAUTERS, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH WAUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH WAUTERS, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH WAUTERS, employees, financial statistics.