Pallazzo

Contactgegevens Pallazzo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pallazzo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pallazzo

Regio (region): Oostkamp XX 8020 - Belgium, België

Adres (address): Jan Breidelstraat 24, België

Telefoon (phone): ( )32 496 626272 ( )32 496 626272

Fax (fax): () ()

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pallazzo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pallazzo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pallazzo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pallazzo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pallazzo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pallazzo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pallazzo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pallazzo
Products information Pallazzo

BTW identificatienummer (tax): BE03071197509
Ondernemingsnummer: 4140991210
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Pallazzo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pallazzo
(Get full report from official database of BE for Pallazzo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pallazzo
Addition kinds of activities for Pallazzo

334199. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
26760101. Reinigingsweefsels: gemaakt van gekochte papier | Cleansing tissues: made from purchased paper
50230503. Spiegels en afbeeldingen, ingelijst en onbemand | Mirrors and pictures, framed and unframed
50820400. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
60999904. Escrow instellingen andere dan onroerend goed | Escrow institutions other than real estate

Werken bij Pallazzo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pallazzo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pallazzo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pallazzo. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van Pallazzo in sociale netwerken
Look for responds of Pallazzo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pallazzo. Laat een reactie achter voor Pallazzo. Pallazzo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pallazzo. Leave a respond for Pallazzo. Pallazzo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pallazzo op de google maps. Adres en contacten Pallazzo
Location of Pallazzo on the google maps. Address and contacts of Pallazzo

Andere gerelateerde bedrijven als come Pallazzo Pallazzo: Klavervier ('t) | Salon d'Art (Le) | Ifaros NV | Proviewdesign | Spillemaeckers.net

Other related companies as Pallazzo: Klavervier ('t) | Salon d'Art (Le) | Ifaros NV | Proviewdesign | Spillemaeckers.net

Pallazzo is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Oostkamp XX 8020 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Pallazzo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03071197509. Het bedrijf Pallazzo bevindt zich op het adres: Jan Breidelstraat 24. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Pallazzo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pallazzo is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pallazzo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pallazzo, openstaande posities, locatie van Pallazzo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pallazzo is a company, that was registered 1989 in Oostkamp XX 8020 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Pallazzo, company assigned to the tax number BE03071197509. The company Pallazzo is located at the address: Jan Breidelstraat 24. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Pallazzo were not found.
The main activity of Pallazzo is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pallazzo is not available. You also can look at reviews of Pallazzo, open positions, location of Pallazzo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pallazzo, Oostkamp XX 8020 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pallazzo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pallazzo, Oostkamp XX 8020 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pallazzo, employees, financial statistics.