MARC LEVIE VISUALS

Contactgegevens MARC LEVIE VISUALS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC LEVIE VISUALS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC LEVIE VISUALS

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 390,3090, België

Telefoon (phone): 02 686 01 70 02 686 01 70

Fax (fax): 02 686 01 75 02 686 01 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC LEVIE VISUALS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC LEVIE VISUALS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC LEVIE VISUALS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC LEVIE VISUALS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC LEVIE VISUALS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC LEVIE VISUALS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC LEVIE VISUALS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC LEVIE VISUALS
Products information MARC LEVIE VISUALS

BTW identificatienummer (tax): BE02878936767
Ondernemingsnummer: 1316406250
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 359,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MARC LEVIE VISUALS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC LEVIE VISUALS
(Get full report from official database of BE for MARC LEVIE VISUALS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC LEVIE VISUALS
Addition kinds of activities for MARC LEVIE VISUALS

1423. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
363900. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
573401. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
573600. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
26749906. Stofzuigerzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Vacuum cleaner bags: made from purchased materials
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
75499901. Doe-het-zelf-garages | Do-it-yourself garages
80499901. acupuncteur | Acupuncturist
87449904. Milieu Remediëring | Environmental remediation

Werken bij MARC LEVIE VISUALS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC LEVIE VISUALS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC LEVIE VISUALS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC LEVIE VISUALS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

Zoek naar antwoorden van MARC LEVIE VISUALS in sociale netwerken
Look for responds of MARC LEVIE VISUALS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC LEVIE VISUALS. Laat een reactie achter voor MARC LEVIE VISUALS. MARC LEVIE VISUALS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC LEVIE VISUALS. Leave a respond for MARC LEVIE VISUALS. MARC LEVIE VISUALS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC LEVIE VISUALS op de google maps. Adres en contacten MARC LEVIE VISUALS
Location of MARC LEVIE VISUALS on the google maps. Address and contacts of MARC LEVIE VISUALS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC LEVIE VISUALS MARC LEVIE VISUALS: Leenaerts Groenten & Fruit | Accountemps | SCHADRON & ZN BVBA | Bruno Paillard | Belgo Webdesign

Other related companies as MARC LEVIE VISUALS: Leenaerts Groenten & Fruit | Accountemps | SCHADRON & ZN BVBA | Bruno Paillard | Belgo Webdesign

MARC LEVIE VISUALS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC LEVIE VISUALS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02878936767. Het bedrijf MARC LEVIE VISUALS bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 390,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 359,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MARC LEVIE VISUALS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC LEVIE VISUALS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC LEVIE VISUALS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC LEVIE VISUALS, openstaande posities, locatie van MARC LEVIE VISUALS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARC LEVIE VISUALS is a company, that was registered 1993 in Overijse region, Belgium. Full name of company is MARC LEVIE VISUALS, company assigned to the tax number BE02878936767. The company MARC LEVIE VISUALS is located at the address: Brusselsesteenweg 390,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 359,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MARC LEVIE VISUALS were not found.
The main activity of MARC LEVIE VISUALS is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC LEVIE VISUALS is not available. You also can look at reviews of MARC LEVIE VISUALS, open positions, location of MARC LEVIE VISUALS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC LEVIE VISUALS, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC LEVIE VISUALS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC LEVIE VISUALS, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC LEVIE VISUALS, employees, financial statistics.