ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)
Private companiesAgricultural Services • ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)

Contactgegevens ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR): address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)

Regio (region): Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac), België

Adres (address): Rue du Pirois 15,1421, België

Telefoon (phone): 02 387 47 38 02 387 47 38

Fax (fax): 02 387 47 38 02 387 47 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)
Products information ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)

BTW identificatienummer (tax): BE04199218750
Ondernemingsnummer: 2828948974
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 310,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)
(Get full report from official database of BE for ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR))

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)
Addition kinds of activities for ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)

01619905. Peperboerderij, zoet en warm (groenten) | Pepper farm, sweet and hot (vegetables)
22310202. Kalendering: wol, haarhaar, of soortgelijke vezelweefsels | Calendering: wool, mohair, or similar fiber fabrics
25110102. Beddengoed: hout | Bedside stands: wood
27820104. Albums opnemen | Record albums
39520216. Schetsdozen, kunstenaars ' | Sketching boxes, artists'
59410400. Oefen materiaal | Exercise equipment
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)

Werken bij ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR). Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) in sociale netwerken
Look for responds of ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR). Laat een reactie achter voor ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR). ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR). Leave a respond for ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR). ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) op de google maps. Adres en contacten ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)
Location of ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) on the google maps. Address and contacts of ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR)

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR): Yvo Autohandel | Agis Consulting BVBA | Garage Tino SPRL | HENRI SERRUYS /TAV Ziekenhuisdirectie | Techzy

Other related companies as ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR): Yvo Autohandel | Agis Consulting BVBA | Garage Tino SPRL | HENRI SERRUYS /TAV Ziekenhuisdirectie | Techzy

ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac), België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04199218750. Het bedrijf ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) bevindt zich op het adres: Rue du Pirois 15,1421. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 310,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR), openstaande posities, locatie van ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) is a company, that was registered 2006 in Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac) region, Belgium. Full name of company is ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR), company assigned to the tax number BE04199218750. The company ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) is located at the address: Rue du Pirois 15,1421. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 310,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) were not found.
The main activity of ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) is not available. You also can look at reviews of ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR), open positions, location of ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR), Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR), Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION BIKE TICANA (LOCATION -VERHUUR), employees, financial statistics.