Agis Consulting BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Agis Consulting BVBA
Private companiesAgricultural Services • Agis Consulting BVBA

Contactgegevens Agis Consulting BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agis Consulting BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agis Consulting BVBA

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 147,2610, België

Telefoon (phone): 03 448 00 21 03 448 00 21

Fax (fax): 03 449 88 32 03 449 88 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agis Consulting BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agis Consulting BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agis Consulting BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agis Consulting BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agis Consulting BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agis Consulting BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agis Consulting BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agis Consulting BVBA
Products information Agis Consulting BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06191589355
Ondernemingsnummer: 5074005126
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Agis Consulting BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agis Consulting BVBA
(Get full report from official database of BE for Agis Consulting BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agis Consulting BVBA
Addition kinds of activities for Agis Consulting BVBA

013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
14229904. Dolomiet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Dolomite, crushed and broken-quarrying
20999917. Thee mixen | Tea blending
38129904. Indicatieve afwijking indicatoren | Pictorial deviation indicators
51590100. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
78190400. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production

Werken bij Agis Consulting BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agis Consulting BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agis Consulting BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agis Consulting BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student magazijn (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een interessante studentenjob en spreekt een job als orderpicker / orderpickster je wel aan? Tewerkstellingsplaats: Heusden-Zolder. Je takenpakket zal bestaan uit: het klaarzetten van bestellingen op basis van bestellijsten, rekken bijvullen in het magazijn, receptie van de goederen, opvolgen van de retours, ... Je werkt in 2 ploegen: Morgenploeg: 6u30 - 14u04 Middagploeg: 11u56 - 19u30

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Jobstudent (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Agis Consulting BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Agis Consulting BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agis Consulting BVBA. Laat een reactie achter voor Agis Consulting BVBA. Agis Consulting BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agis Consulting BVBA. Leave a respond for Agis Consulting BVBA. Agis Consulting BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agis Consulting BVBA op de google maps. Adres en contacten Agis Consulting BVBA
Location of Agis Consulting BVBA on the google maps. Address and contacts of Agis Consulting BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Agis Consulting BVBA Agis Consulting BVBA: Raddoux BVBA | IMMO NET SPRL | Prodim Médecine Sciences | Incognito | Intec Benelux bvba

Other related companies as Agis Consulting BVBA: Raddoux BVBA | IMMO NET SPRL | Prodim Médecine Sciences | Incognito | Intec Benelux bvba

Agis Consulting BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Agis Consulting BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06191589355. Het bedrijf Agis Consulting BVBA bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 147,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 383,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Agis Consulting BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agis Consulting BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agis Consulting BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agis Consulting BVBA, openstaande posities, locatie van Agis Consulting BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agis Consulting BVBA is a company, that was registered 1988 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Agis Consulting BVBA, company assigned to the tax number BE06191589355. The company Agis Consulting BVBA is located at the address: Prins Boudewijnlaan 147,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 383,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Agis Consulting BVBA were not found.
The main activity of Agis Consulting BVBA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Agis Consulting BVBA is not available. You also can look at reviews of Agis Consulting BVBA, open positions, location of Agis Consulting BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agis Consulting BVBA, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agis Consulting BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agis Consulting BVBA, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agis Consulting BVBA, employees, financial statistics.