Coosemans (Salons)

Contactgegevens Coosemans (Salons): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coosemans (Salons): address, phone, fax, email, website, opening hours

Coosemans (Salons)

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Albert Geudensstraat 15,2800, België

Telefoon (phone): 015 41 16 80 015 41 16 80

Fax (fax): 015 43 17 48 015 43 17 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coosemans (Salons): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coosemans (Salons)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coosemans (Salons)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coosemans (Salons), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coosemans (Salons). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coosemans (Salons), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coosemans (Salons). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coosemans (Salons)
Products information Coosemans (Salons)

BTW identificatienummer (tax): BE06554138183
Ondernemingsnummer: 9628936767
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Coosemans (Salons) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coosemans (Salons)
(Get full report from official database of BE for Coosemans (Salons))

Aanvulling soorten activiteiten voor Coosemans (Salons)
Addition kinds of activities for Coosemans (Salons)

799906. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
34790211. Hete deklaag van metalen of gevormde producten | Hot dip coating of metals or formed products
36480201. spotlights | Spotlights
38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
44490104. Vervoer (vracht) op baaien en geluiden van de oceaan | Transportation (freight) on bays and sounds of the ocean
45819902. Luchthaven controle toren operatie, behalve de overheid | Airport control tower operation, except government
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer
63319900. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec

Werken bij Coosemans (Salons): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coosemans (Salons): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coosemans (Salons). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coosemans (Salons). Looking for open vacancies in other companies

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

Zoek naar antwoorden van Coosemans (Salons) in sociale netwerken
Look for responds of Coosemans (Salons) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coosemans (Salons). Laat een reactie achter voor Coosemans (Salons). Coosemans (Salons) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coosemans (Salons). Leave a respond for Coosemans (Salons). Coosemans (Salons) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coosemans (Salons) op de google maps. Adres en contacten Coosemans (Salons)
Location of Coosemans (Salons) on the google maps. Address and contacts of Coosemans (Salons)

Andere gerelateerde bedrijven als come Coosemans (Salons) Coosemans (Salons): Atlas Cars-Voyages SPRL | Present Industrie bvba | J K SERVICE SA | SCANIA | JORGENSEN,JENS A

Other related companies as Coosemans (Salons): Atlas Cars-Voyages SPRL | Present Industrie bvba | J K SERVICE SA | SCANIA | JORGENSEN,JENS A

Coosemans (Salons) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Coosemans (Salons), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06554138183. Het bedrijf Coosemans (Salons) bevindt zich op het adres: Albert Geudensstraat 15,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Coosemans (Salons) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coosemans (Salons) is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coosemans (Salons) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coosemans (Salons), openstaande posities, locatie van Coosemans (Salons) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coosemans (Salons) is a company, that was registered 2015 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is Coosemans (Salons), company assigned to the tax number BE06554138183. The company Coosemans (Salons) is located at the address: Albert Geudensstraat 15,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Coosemans (Salons) were not found.
The main activity of Coosemans (Salons) is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Coosemans (Salons) is not available. You also can look at reviews of Coosemans (Salons), open positions, location of Coosemans (Salons) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coosemans (Salons), Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coosemans (Salons), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coosemans (Salons), Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coosemans (Salons), employees, financial statistics.