Novo Nordisk Pharma Belgium SA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Novo Nordisk Pharma Belgium SA
Private companiesLegal Services • Novo Nordisk Pharma Belgium SA

Contactgegevens Novo Nordisk Pharma Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Novo Nordisk Pharma Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Novo Nordisk Pharma Belgium SA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Internationalelaan 55,1070, België

Telefoon (phone): 02 520 62 10; 02 556 05 80 02 520 62 10; 02 556 05 80

Fax (fax): 02 520 32 92 02 520 32 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Novo Nordisk Pharma Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Novo Nordisk Pharma Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Novo Nordisk Pharma Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Novo Nordisk Pharma Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Novo Nordisk Pharma Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Novo Nordisk Pharma Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Novo Nordisk Pharma Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Novo Nordisk Pharma Belgium SA
Products information Novo Nordisk Pharma Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE09519897460
Ondernemingsnummer: 7248748779
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 876,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Novo Nordisk Pharma Belgium SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Novo Nordisk Pharma Belgium SA
(Get full report from official database of BE for Novo Nordisk Pharma Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Novo Nordisk Pharma Belgium SA
Addition kinds of activities for Novo Nordisk Pharma Belgium SA

5261. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
503202. Pleistermaterialen | Plastering materials
36210100. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
36290105. Power conversie-eenheden, a.c. | Power conversion units, a.c. to d.c.: static-electric
36619904. Berichtconcentratoren | Message concentrators
57149901. gordijnen | Curtains
62829900. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
63119903. Begrafenis verzekeringsmaatschappijen | Burial insurance societies
79930401. Gokkenbedrijven die munten bedienen | Gambling establishments operating coin-operated machines
79991304. Loterij operatie | Lottery operation

Werken bij Novo Nordisk Pharma Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Novo Nordisk Pharma Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Novo Nordisk Pharma Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Novo Nordisk Pharma Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

    Regio: MICHELBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Projectleider (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Vaste Job

    Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van Novo Nordisk Pharma Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of Novo Nordisk Pharma Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Novo Nordisk Pharma Belgium SA. Laat een reactie achter voor Novo Nordisk Pharma Belgium SA. Novo Nordisk Pharma Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Novo Nordisk Pharma Belgium SA. Leave a respond for Novo Nordisk Pharma Belgium SA. Novo Nordisk Pharma Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Novo Nordisk Pharma Belgium SA op de google maps. Adres en contacten Novo Nordisk Pharma Belgium SA
Location of Novo Nordisk Pharma Belgium SA on the google maps. Address and contacts of Novo Nordisk Pharma Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Novo Nordisk Pharma Belgium SA Novo Nordisk Pharma Belgium SA: Kantoor Aerts | Alpaco BVBA | FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS | Alea Jacta SPRL | Wouters nv

Other related companies as Novo Nordisk Pharma Belgium SA: Kantoor Aerts | Alpaco BVBA | FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS | Alea Jacta SPRL | Wouters nv

Novo Nordisk Pharma Belgium SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Novo Nordisk Pharma Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09519897460. Het bedrijf Novo Nordisk Pharma Belgium SA bevindt zich op het adres: Internationalelaan 55,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 876,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Novo Nordisk Pharma Belgium SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Novo Nordisk Pharma Belgium SA is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Novo Nordisk Pharma Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Novo Nordisk Pharma Belgium SA, openstaande posities, locatie van Novo Nordisk Pharma Belgium SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Novo Nordisk Pharma Belgium SA is a company, that was registered 1991 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Novo Nordisk Pharma Belgium SA, company assigned to the tax number BE09519897460. The company Novo Nordisk Pharma Belgium SA is located at the address: Internationalelaan 55,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 876,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Novo Nordisk Pharma Belgium SA were not found.
The main activity of Novo Nordisk Pharma Belgium SA is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Novo Nordisk Pharma Belgium SA is not available. You also can look at reviews of Novo Nordisk Pharma Belgium SA, open positions, location of Novo Nordisk Pharma Belgium SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Novo Nordisk Pharma Belgium SA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Novo Nordisk Pharma Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Novo Nordisk Pharma Belgium SA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Novo Nordisk Pharma Belgium SA, employees, financial statistics.