FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS
Private companiesLegal Services • FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS

Contactgegevens FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Vanderkinderestraat 215,1180, België

Telefoon (phone): 02 346 26 43 02 346 26 43

Fax (fax): +32 (50) 696-49-76 +32 (50) 696-49-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS
Products information FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS

BTW identificatienummer (tax): BE06569244384
Ondernemingsnummer: 1943725585
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 360,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS
(Get full report from official database of BE for FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS
Addition kinds of activities for FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS

245102. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
14990502. Zandsteen mijnbouw | Soapstone mining
38230102. Weerstand thermometers en gloeilampen, industriële proces type | Resistance thermometers and bulbs, industrial process type
39999942. Walnootschelpmeel | Walnut shell flour
50649910. Stofzuigers, huishoudelijk | Vacuum cleaners, household
76220300. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services

Werken bij FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

  • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS in sociale netwerken
Look for responds of FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS. Laat een reactie achter voor FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS. FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS. Leave a respond for FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS. FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS op de google maps. Adres en contacten FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS
Location of FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS on the google maps. Address and contacts of FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS: VAN MULDER BVBA | IMMO VERSTRAETEN BVBA | Techniconsult NV | Vitafruit BVBA | Het Zoeklicht N.V.

Other related companies as FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS: VAN MULDER BVBA | IMMO VERSTRAETEN BVBA | Techniconsult NV | Vitafruit BVBA | Het Zoeklicht N.V.

FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06569244384. Het bedrijf FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS bevindt zich op het adres: Vanderkinderestraat 215,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 360,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS, openstaande posities, locatie van FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS is a company, that was registered 1990 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS, company assigned to the tax number BE06569244384. The company FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS is located at the address: Vanderkinderestraat 215,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 360,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS were not found.
The main activity of FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS is not available. You also can look at reviews of FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS, open positions, location of FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS, employees, financial statistics.