COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE
Private companiesCoal Mining • COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE

Contactgegevens COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Livornostraat 160 Bus 2,1000, België

Telefoon (phone): 02 647 76 83; 02 649 50 66 02 647 76 83; 02 649 50 66

Fax (fax): 02 646 78 14 02 646 78 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE
Products information COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE06559356689
Ondernemingsnummer: 9101318359
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE
(Get full report from official database of BE for COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE
Addition kinds of activities for COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE

23390307. Ski jassen en broek: vrouwen, misses 'en junioren' | Ski jackets and pants: women's, misses', and juniors'
27210204. Televisieschema's: uitgeverij en drukwerk | Television schedules: publishing and printing
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
50750103. Luchtvervuiling apparatuur en benodigdheden | Air pollution control equipment and supplies
70320000. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps

Werken bij COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

Zoek naar antwoorden van COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE. Laat een reactie achter voor COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE. COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE. Leave a respond for COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE. COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE op de google maps. Adres en contacten COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE
Location of COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE on the google maps. Address and contacts of COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE: A.C. Frigotherm SPRL | Michiels Stefan Burg BVBA | GELHORN PLASTICS BVBA | Deprez Joailliers | Wis - Con Total Power S.A.

Other related companies as COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE: A.C. Frigotherm SPRL | Michiels Stefan Burg BVBA | GELHORN PLASTICS BVBA | Deprez Joailliers | Wis - Con Total Power S.A.

COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06559356689. Het bedrijf COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE bevindt zich op het adres: Livornostraat 160 Bus 2,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE, openstaande posities, locatie van COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE is a company, that was registered 2006 in Brussel region, Belgium. Full name of company is COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE, company assigned to the tax number BE06559356689. The company COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE is located at the address: Livornostraat 160 Bus 2,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE were not found.
The main activity of COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE is not available. You also can look at reviews of COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE, open positions, location of COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE, employees, financial statistics.