Michiels Stefan Burg BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Michiels Stefan Burg BVBA
Private companiesCoal Mining • Michiels Stefan Burg BVBA

Contactgegevens Michiels Stefan Burg BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michiels Stefan Burg BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michiels Stefan Burg BVBA

Regio (region): Heist-op-den-Berg (Itegem), België

Adres (address): Bevelsesteenweg 10C,2222, België

Telefoon (phone): 015 24 73 95 015 24 73 95

Fax (fax): +32 (63) 420-55-72 +32 (63) 420-55-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michiels Stefan Burg BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michiels Stefan Burg BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michiels Stefan Burg BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michiels Stefan Burg BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michiels Stefan Burg BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michiels Stefan Burg BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michiels Stefan Burg BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michiels Stefan Burg BVBA
Products information Michiels Stefan Burg BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09166137695
Ondernemingsnummer: 1331512451
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 391,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Michiels Stefan Burg BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michiels Stefan Burg BVBA
(Get full report from official database of BE for Michiels Stefan Burg BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michiels Stefan Burg BVBA
Addition kinds of activities for Michiels Stefan Burg BVBA

5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
483300. Televisiestations | Television broadcasting stations
769921. Gun diensten | Gun services
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
35230406. Cream scheiders | Cream separators
50449900. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
62899901. Financiële verslaggeving | Financial reporting
73590704. Hot tub en spa verhuur | Hot tub and spa rental
79330000. Bowling centra | Bowling centers
79990502. Verhuur bromfietsen | Moped rental

Werken bij Michiels Stefan Burg BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michiels Stefan Burg BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michiels Stefan Burg BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michiels Stefan Burg BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Baanharde wegenwerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst: - Boordstenen - Rioleringen - Straatkolken - Funderingen - ...

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Customer service assistent (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

Zoek naar antwoorden van Michiels Stefan Burg BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Michiels Stefan Burg BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michiels Stefan Burg BVBA. Laat een reactie achter voor Michiels Stefan Burg BVBA. Michiels Stefan Burg BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michiels Stefan Burg BVBA. Leave a respond for Michiels Stefan Burg BVBA. Michiels Stefan Burg BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michiels Stefan Burg BVBA op de google maps. Adres en contacten Michiels Stefan Burg BVBA
Location of Michiels Stefan Burg BVBA on the google maps. Address and contacts of Michiels Stefan Burg BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Michiels Stefan Burg BVBA Michiels Stefan Burg BVBA: Animal's Home | Heens & Zn BVBA | Infra-Wood BVBA | Bernard Coets Gilcozar | Biass.web

Other related companies as Michiels Stefan Burg BVBA: Animal's Home | Heens & Zn BVBA | Infra-Wood BVBA | Bernard Coets Gilcozar | Biass.web

Michiels Stefan Burg BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Heist-op-den-Berg (Itegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Michiels Stefan Burg BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09166137695. Het bedrijf Michiels Stefan Burg BVBA bevindt zich op het adres: Bevelsesteenweg 10C,2222. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 391,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Michiels Stefan Burg BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michiels Stefan Burg BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michiels Stefan Burg BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michiels Stefan Burg BVBA, openstaande posities, locatie van Michiels Stefan Burg BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Michiels Stefan Burg BVBA is a company, that was registered 2017 in Heist-op-den-Berg (Itegem) region, Belgium. Full name of company is Michiels Stefan Burg BVBA, company assigned to the tax number BE09166137695. The company Michiels Stefan Burg BVBA is located at the address: Bevelsesteenweg 10C,2222. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 391,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Michiels Stefan Burg BVBA were not found.
The main activity of Michiels Stefan Burg BVBA is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Michiels Stefan Burg BVBA is not available. You also can look at reviews of Michiels Stefan Burg BVBA, open positions, location of Michiels Stefan Burg BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michiels Stefan Burg BVBA, Heist-op-den-Berg (Itegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michiels Stefan Burg BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michiels Stefan Burg BVBA, Heist-op-den-Berg (Itegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michiels Stefan Burg BVBA, employees, financial statistics.