POL LOUIS AND PARTNERS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • POL LOUIS AND PARTNERS
Private companiesTransportation by Air • POL LOUIS AND PARTNERS

Contactgegevens POL LOUIS AND PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POL LOUIS AND PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

POL LOUIS AND PARTNERS

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Boulevard Pierre Mayence 84,6000, België

Telefoon (phone): 071 27 78 00 071 27 78 00

Fax (fax): 071 27 78 01 071 27 78 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POL LOUIS AND PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POL LOUIS AND PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POL LOUIS AND PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POL LOUIS AND PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POL LOUIS AND PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POL LOUIS AND PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POL LOUIS AND PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POL LOUIS AND PARTNERS
Products information POL LOUIS AND PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE01636657714
Ondernemingsnummer: 2338409423
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in POL LOUIS AND PARTNERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POL LOUIS AND PARTNERS
(Get full report from official database of BE for POL LOUIS AND PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor POL LOUIS AND PARTNERS
Addition kinds of activities for POL LOUIS AND PARTNERS

3363. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
17999918. Gaslekken detectie | Gas leakage detection
23260204. Service kleding (bakker, kapper, lab, enz.), Wasbaar: mannen | Service apparel (baker, barber, lab, etc.), washable: men's
36449901. Visdraad (elektrisch bedradingsgereedschap) | Fish wire (electrical wiring tool)
38299924. Viscosimeters, behalve industriële procestype | Viscosimeters, except industrial process type
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)
50729900. Hardware, nec | Hardware, nec
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij POL LOUIS AND PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POL LOUIS AND PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POL LOUIS AND PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POL LOUIS AND PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van POL LOUIS AND PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of POL LOUIS AND PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor POL LOUIS AND PARTNERS. Laat een reactie achter voor POL LOUIS AND PARTNERS. POL LOUIS AND PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POL LOUIS AND PARTNERS. Leave a respond for POL LOUIS AND PARTNERS. POL LOUIS AND PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POL LOUIS AND PARTNERS op de google maps. Adres en contacten POL LOUIS AND PARTNERS
Location of POL LOUIS AND PARTNERS on the google maps. Address and contacts of POL LOUIS AND PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come POL LOUIS AND PARTNERS POL LOUIS AND PARTNERS: Blok Security | Ateka | Casciotti,Alessandro | Fidelity Net Marketing | MD Support Center NV

Other related companies as POL LOUIS AND PARTNERS: Blok Security | Ateka | Casciotti,Alessandro | Fidelity Net Marketing | MD Support Center NV

POL LOUIS AND PARTNERS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is POL LOUIS AND PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01636657714. Het bedrijf POL LOUIS AND PARTNERS bevindt zich op het adres: Boulevard Pierre Mayence 84,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 350,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in POL LOUIS AND PARTNERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POL LOUIS AND PARTNERS is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POL LOUIS AND PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POL LOUIS AND PARTNERS, openstaande posities, locatie van POL LOUIS AND PARTNERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

POL LOUIS AND PARTNERS is a company, that was registered 1991 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is POL LOUIS AND PARTNERS, company assigned to the tax number BE01636657714. The company POL LOUIS AND PARTNERS is located at the address: Boulevard Pierre Mayence 84,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 350,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in POL LOUIS AND PARTNERS were not found.
The main activity of POL LOUIS AND PARTNERS is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of POL LOUIS AND PARTNERS is not available. You also can look at reviews of POL LOUIS AND PARTNERS, open positions, location of POL LOUIS AND PARTNERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over POL LOUIS AND PARTNERS, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POL LOUIS AND PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POL LOUIS AND PARTNERS, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POL LOUIS AND PARTNERS, employees, financial statistics.