MD Support Center NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MD Support Center NV
Private companiesTransportation by Air • MD Support Center NV

Contactgegevens MD Support Center NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MD Support Center NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MD Support Center NV

Regio (region): Houthalen, 3530 - BE, België

Adres (address): Industrieterrein Centrum Zuid 2067-1, België

Telefoon (phone): 32 13 44 24 46 32 13 44 24 46

Fax (fax): 32 13 44 47 75 32 13 44 47 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MD Support Center NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MD Support Center NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MD Support Center NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MD Support Center NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MD Support Center NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MD Support Center NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MD Support Center NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MD Support Center NV
Products information MD Support Center NV

BTW identificatienummer (tax): BE05370635986
Ondernemingsnummer: 6603027343
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MD Support Center NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MD Support Center NV
(Get full report from official database of BE for MD Support Center NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MD Support Center NV
Addition kinds of activities for MD Support Center NV

202200. Kaas; | Cheese; natural and processed
224102. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
519900. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
26310402. Klei bekleed bord | Clay coated board
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij MD Support Center NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MD Support Center NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MD Support Center NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MD Support Center NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

Zoek naar antwoorden van MD Support Center NV in sociale netwerken
Look for responds of MD Support Center NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MD Support Center NV. Laat een reactie achter voor MD Support Center NV. MD Support Center NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MD Support Center NV. Leave a respond for MD Support Center NV. MD Support Center NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MD Support Center NV op de google maps. Adres en contacten MD Support Center NV
Location of MD Support Center NV on the google maps. Address and contacts of MD Support Center NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MD Support Center NV MD Support Center NV: TOUT FAIRE-GOFFETTE | VAES PETRA | Grotenrath N | XS4ALL BELGIUM NV | Black Store

Other related companies as MD Support Center NV: TOUT FAIRE-GOFFETTE | VAES PETRA | Grotenrath N | XS4ALL BELGIUM NV | Black Store

MD Support Center NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Houthalen, 3530 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MD Support Center NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05370635986. Het bedrijf MD Support Center NV bevindt zich op het adres: Industrieterrein Centrum Zuid 2067-1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 224,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MD Support Center NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MD Support Center NV is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MD Support Center NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MD Support Center NV, openstaande posities, locatie van MD Support Center NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MD Support Center NV is a company, that was registered 1986 in Houthalen, 3530 - BE region, Belgium. Full name of company is MD Support Center NV, company assigned to the tax number BE05370635986. The company MD Support Center NV is located at the address: Industrieterrein Centrum Zuid 2067-1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 224,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MD Support Center NV were not found.
The main activity of MD Support Center NV is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MD Support Center NV is not available. You also can look at reviews of MD Support Center NV, open positions, location of MD Support Center NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MD Support Center NV, Houthalen, 3530 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MD Support Center NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MD Support Center NV, Houthalen, 3530 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MD Support Center NV, employees, financial statistics.