Cunningham Lindsey Belgium NV

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Cunningham Lindsey Belgium NV
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Cunningham Lindsey Belgium NV

Contactgegevens Cunningham Lindsey Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cunningham Lindsey Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cunningham Lindsey Belgium NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Noorderlaan 133 Bus 16,2030, België

Telefoon (phone): 03 541 45 39 03 541 45 39

Fax (fax): 03 541 46 43 03 541 46 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cunningham Lindsey Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cunningham Lindsey Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cunningham Lindsey Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cunningham Lindsey Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cunningham Lindsey Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cunningham Lindsey Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cunningham Lindsey Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cunningham Lindsey Belgium NV
Products information Cunningham Lindsey Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE08379516601
Ondernemingsnummer: 1757781982
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Cunningham Lindsey Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cunningham Lindsey Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Cunningham Lindsey Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cunningham Lindsey Belgium NV
Addition kinds of activities for Cunningham Lindsey Belgium NV

324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
336600. Kopergieterijen | Copper foundries
358903. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
67949901. Auteursrechten kopen en licenties | Copyright buying and licensing
73899967. Huurder screening service | Tenant screening service

Werken bij Cunningham Lindsey Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cunningham Lindsey Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cunningham Lindsey Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cunningham Lindsey Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van Cunningham Lindsey Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Cunningham Lindsey Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cunningham Lindsey Belgium NV. Laat een reactie achter voor Cunningham Lindsey Belgium NV. Cunningham Lindsey Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cunningham Lindsey Belgium NV. Leave a respond for Cunningham Lindsey Belgium NV. Cunningham Lindsey Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cunningham Lindsey Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Cunningham Lindsey Belgium NV
Location of Cunningham Lindsey Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Cunningham Lindsey Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cunningham Lindsey Belgium NV Cunningham Lindsey Belgium NV: da vinci international school | Copalbois scrl | Precision Metals NV | Beltaj N.V. | Robuco N.V.

Other related companies as Cunningham Lindsey Belgium NV: da vinci international school | Copalbois scrl | Precision Metals NV | Beltaj N.V. | Robuco N.V.

Cunningham Lindsey Belgium NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Cunningham Lindsey Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08379516601. Het bedrijf Cunningham Lindsey Belgium NV bevindt zich op het adres: Noorderlaan 133 Bus 16,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Cunningham Lindsey Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cunningham Lindsey Belgium NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cunningham Lindsey Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cunningham Lindsey Belgium NV, openstaande posities, locatie van Cunningham Lindsey Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cunningham Lindsey Belgium NV is a company, that was registered 1994 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Cunningham Lindsey Belgium NV, company assigned to the tax number BE08379516601. The company Cunningham Lindsey Belgium NV is located at the address: Noorderlaan 133 Bus 16,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Cunningham Lindsey Belgium NV were not found.
The main activity of Cunningham Lindsey Belgium NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cunningham Lindsey Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Cunningham Lindsey Belgium NV, open positions, location of Cunningham Lindsey Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cunningham Lindsey Belgium NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cunningham Lindsey Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cunningham Lindsey Belgium NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cunningham Lindsey Belgium NV, employees, financial statistics.