B.E.M. Experts-Expertising Office

Contactgegevens B.E.M. Experts-Expertising Office: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.E.M. Experts-Expertising Office: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.E.M. Experts-Expertising Office

Regio (region): Knesselare, België

Adres (address): Kwadamstraat 48A,9910, België

Telefoon (phone): 09 325 25 35 09 325 25 35

Fax (fax): 09 325 25 30 09 325 25 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.E.M. Experts-Expertising Office: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.E.M. Experts-Expertising Office"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.E.M. Experts-Expertising Office"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.E.M. Experts-Expertising Office, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.E.M. Experts-Expertising Office. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.E.M. Experts-Expertising Office, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.E.M. Experts-Expertising Office. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.E.M. Experts-Expertising Office
Products information B.E.M. Experts-Expertising Office

BTW identificatienummer (tax): BE02467498779
Ondernemingsnummer: 2651794433
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 300,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in B.E.M. Experts-Expertising Office zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.E.M. Experts-Expertising Office
(Get full report from official database of BE for B.E.M. Experts-Expertising Office)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.E.M. Experts-Expertising Office
Addition kinds of activities for B.E.M. Experts-Expertising Office

27310200. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
39959903. Grave kluizen, metaal | Grave vaults, metal
44999903. vervoer per lichter | Lighterage
48320204. Sport | Sports
72991203. Persoonlijke boodschappen service | Personal shopping service

Werken bij B.E.M. Experts-Expertising Office: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.E.M. Experts-Expertising Office: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.E.M. Experts-Expertising Office. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.E.M. Experts-Expertising Office. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van B.E.M. Experts-Expertising Office in sociale netwerken
Look for responds of B.E.M. Experts-Expertising Office in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.E.M. Experts-Expertising Office. Laat een reactie achter voor B.E.M. Experts-Expertising Office. B.E.M. Experts-Expertising Office bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.E.M. Experts-Expertising Office. Leave a respond for B.E.M. Experts-Expertising Office. B.E.M. Experts-Expertising Office on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.E.M. Experts-Expertising Office op de google maps. Adres en contacten B.E.M. Experts-Expertising Office
Location of B.E.M. Experts-Expertising Office on the google maps. Address and contacts of B.E.M. Experts-Expertising Office

Andere gerelateerde bedrijven als come B.E.M. Experts-Expertising Office B.E.M. Experts-Expertising Office: VILLABOUW MARCHETTA NV | Caccioppoli SA | General Vending SA | JACK OPTIC | Soft n Sound BVBA

Other related companies as B.E.M. Experts-Expertising Office: VILLABOUW MARCHETTA NV | Caccioppoli SA | General Vending SA | JACK OPTIC | Soft n Sound BVBA

B.E.M. Experts-Expertising Office is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Knesselare, België. De volledige naam van het bedrijf is B.E.M. Experts-Expertising Office, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02467498779. Het bedrijf B.E.M. Experts-Expertising Office bevindt zich op het adres: Kwadamstraat 48A,9910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 300,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in B.E.M. Experts-Expertising Office zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.E.M. Experts-Expertising Office is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.E.M. Experts-Expertising Office is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.E.M. Experts-Expertising Office, openstaande posities, locatie van B.E.M. Experts-Expertising Office op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.E.M. Experts-Expertising Office is a company, that was registered 2011 in Knesselare region, Belgium. Full name of company is B.E.M. Experts-Expertising Office, company assigned to the tax number BE02467498779. The company B.E.M. Experts-Expertising Office is located at the address: Kwadamstraat 48A,9910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 300,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in B.E.M. Experts-Expertising Office were not found.
The main activity of B.E.M. Experts-Expertising Office is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.E.M. Experts-Expertising Office is not available. You also can look at reviews of B.E.M. Experts-Expertising Office, open positions, location of B.E.M. Experts-Expertising Office on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.E.M. Experts-Expertising Office, Knesselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.E.M. Experts-Expertising Office, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.E.M. Experts-Expertising Office, Knesselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.E.M. Experts-Expertising Office, employees, financial statistics.