General Vending SA

Contactgegevens General Vending SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data General Vending SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

General Vending SA

Regio (region): Courcelles (Trazegnies), België

Adres (address): Rue de Seneffe 48,6183, België

Telefoon (phone): 071 46 81 20 071 46 81 20

Fax (fax): 071 46 81 29 071 46 81 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) General Vending SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "General Vending SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "General Vending SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van General Vending SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen General Vending SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of General Vending SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees General Vending SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti General Vending SA
Products information General Vending SA

BTW identificatienummer (tax): BE05456329345
Ondernemingsnummer: 4570556640
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in General Vending SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor General Vending SA
(Get full report from official database of BE for General Vending SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor General Vending SA
Addition kinds of activities for General Vending SA

874204. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants
28330107. Sulfa drugs | Sulfa drugs
32720308. Meubelen, kerk: beton | Furniture, church: concrete
33540102. Spoelen, staaf, geëxtrudeerd, aluminium | Coils, rod, extruded, aluminum
35640103. Blower filter units (oven blowers) | Blower filter units (furnace blowers)
35699907. Centrifuges, industrieel | Centrifuges, industrial
39990103. Haarknipsels voor menselijk gebruik, hand en elektrisch | Hair clippers for human use, hand and electric
56119902. Kleding, mannetje: elke dag, behalve kostuums en sportkleding | Clothing, male: everyday, except suits and sportswear

Werken bij General Vending SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in General Vending SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor General Vending SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for General Vending SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Westende Priorijlaan (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    De winkel Priorijlaan 34, 8434 Westende-bad Openingsuren hoogseizoen (schoolvakanties, verlengde weekennds, half juni-half september): van maandag tot en met zondag van 7u tot 19u  laagseizoen: maandag: van 7u tot 13u, dinsdag tot en met zaterdag: van 7u tot 18u30, zondag gesloten Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

Zoek naar antwoorden van General Vending SA in sociale netwerken
Look for responds of General Vending SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor General Vending SA. Laat een reactie achter voor General Vending SA. General Vending SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for General Vending SA. Leave a respond for General Vending SA. General Vending SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie General Vending SA op de google maps. Adres en contacten General Vending SA
Location of General Vending SA on the google maps. Address and contacts of General Vending SA

Andere gerelateerde bedrijven als come General Vending SA General Vending SA: Aurore (L') | DE PAU BVBA | Lebrun Nimy | HUGO VERSLYPE BVBA | Cobe BVBA

Other related companies as General Vending SA: Aurore (L') | DE PAU BVBA | Lebrun Nimy | HUGO VERSLYPE BVBA | Cobe BVBA

General Vending SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Courcelles (Trazegnies), België. De volledige naam van het bedrijf is General Vending SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05456329345. Het bedrijf General Vending SA bevindt zich op het adres: Rue de Seneffe 48,6183. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in General Vending SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van General Vending SA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van General Vending SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van General Vending SA, openstaande posities, locatie van General Vending SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

General Vending SA is a company, that was registered 2018 in Courcelles (Trazegnies) region, Belgium. Full name of company is General Vending SA, company assigned to the tax number BE05456329345. The company General Vending SA is located at the address: Rue de Seneffe 48,6183. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 804,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in General Vending SA were not found.
The main activity of General Vending SA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of General Vending SA is not available. You also can look at reviews of General Vending SA, open positions, location of General Vending SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over General Vending SA, Courcelles (Trazegnies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf General Vending SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about General Vending SA, Courcelles (Trazegnies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company General Vending SA, employees, financial statistics.