Fritz A UPS Company NV

Contactgegevens Fritz A UPS Company NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fritz A UPS Company NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fritz A UPS Company NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Noorderlaan 147,2030, België

Telefoon (phone): 03 223 82 00; 03 223 82 60 03 223 82 00; 03 223 82 60

Fax (fax): 03 223 82 05 03 223 82 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fritz A UPS Company NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fritz A UPS Company NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fritz A UPS Company NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fritz A UPS Company NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fritz A UPS Company NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fritz A UPS Company NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fritz A UPS Company NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fritz A UPS Company NV
Products information Fritz A UPS Company NV

BTW identificatienummer (tax): BE05498077392
Ondernemingsnummer: 9349609375
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Fritz A UPS Company NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fritz A UPS Company NV
(Get full report from official database of BE for Fritz A UPS Company NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fritz A UPS Company NV
Addition kinds of activities for Fritz A UPS Company NV

2062. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
132199. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
239399. Textile bags, nec | Textile bags, nec
327502. Gips pleister | Gypsum plaster
17919908. Rookstapels, staal: installatie en onderhoud | Smoke stacks, steel: installation and maintenance
31720102. Muntstukken | Coin purses
31990101. Laarzen, paard | Boots, horse
35310511. Schrapers (bouwmachines) | Scrapers (construction machinery)

Werken bij Fritz A UPS Company NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fritz A UPS Company NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fritz A UPS Company NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fritz A UPS Company NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

Zoek naar antwoorden van Fritz A UPS Company NV in sociale netwerken
Look for responds of Fritz A UPS Company NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fritz A UPS Company NV. Laat een reactie achter voor Fritz A UPS Company NV. Fritz A UPS Company NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fritz A UPS Company NV. Leave a respond for Fritz A UPS Company NV. Fritz A UPS Company NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fritz A UPS Company NV op de google maps. Adres en contacten Fritz A UPS Company NV
Location of Fritz A UPS Company NV on the google maps. Address and contacts of Fritz A UPS Company NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Fritz A UPS Company NV Fritz A UPS Company NV: Monnier SA | Mabu Partners BVBA | ABKA BVBA | Deservis | Magotteaux International S.A.

Other related companies as Fritz A UPS Company NV: Monnier SA | Mabu Partners BVBA | ABKA BVBA | Deservis | Magotteaux International S.A.

Fritz A UPS Company NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Fritz A UPS Company NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05498077392. Het bedrijf Fritz A UPS Company NV bevindt zich op het adres: Noorderlaan 147,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Fritz A UPS Company NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fritz A UPS Company NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fritz A UPS Company NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fritz A UPS Company NV, openstaande posities, locatie van Fritz A UPS Company NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fritz A UPS Company NV is a company, that was registered 2018 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Fritz A UPS Company NV, company assigned to the tax number BE05498077392. The company Fritz A UPS Company NV is located at the address: Noorderlaan 147,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Fritz A UPS Company NV were not found.
The main activity of Fritz A UPS Company NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fritz A UPS Company NV is not available. You also can look at reviews of Fritz A UPS Company NV, open positions, location of Fritz A UPS Company NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fritz A UPS Company NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fritz A UPS Company NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fritz A UPS Company NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fritz A UPS Company NV, employees, financial statistics.