Magotteaux International S.A.

Contactgegevens Magotteaux International S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Magotteaux International S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Magotteaux International S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Adolphe Dumont 1, B-4051 Vaux-sous-Chèvremont, België

Telefoon (phone): (04) 3617617 (04) 3617617

Fax (fax): (04) 3617699 (04) 3617699

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Magotteaux International S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Magotteaux International S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Magotteaux International S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Magotteaux International S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Magotteaux International S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Magotteaux International S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Magotteaux International S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Magotteaux International S.A.
Products information Magotteaux International S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05827392578
Ondernemingsnummer: 9212005615
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Magotteaux International S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Magotteaux International S.A.
(Get full report from official database of BE for Magotteaux International S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Magotteaux International S.A.
Addition kinds of activities for Magotteaux International S.A.

17510000. Timmerwerk | Carpentry work
20350207. Relishes, fruit en groente | Relishes, fruit and vegetable
28190204. Zoutzuur | Hydrochloric acid
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
96310402. Regeling, administratie van nutsbedrijven, overheidsregering | Regulation, administration of utilities, state government

Werken bij Magotteaux International S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Magotteaux International S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Magotteaux International S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Magotteaux International S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Internship Software Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: APICBASE

    Type: Studentenjob

    What are we looking for? We are looking for students/interns that want to sharpen their skills, write their thesis or need to do an internship to finalize their studies. You are eager to learn, you’re not afraid to ask questions. You go the extra mile to finish what you started. You want to make this internship/thesis a great success. An A+ is what you’re aiming for! (and we’ll help you get it!) Stuff you could be working on We have loads of topics available to work on, ranging from super practical to more academic. There’s always something we can figure out that (1) matches your interests, (2) is valuable for APICBASE and (3) fits with the specific requirements of your internship. Here are some ideas but feel free to contact us with your own ideas as well. Any type of software engineering/coding in Python, Javascript or for Android or iOS. Database query optimizations Front-end refactoring and integrations API related things Analytics and Big Data Software testing and continuous integration Machine learning (we have loads of annotated data available) Image processing DevOps, setting up load balancers, migrating servers, rethinking server infrastructure More low level stuff using Raspberry PI’s and the like Network latency optimizations Your own ideas!

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van Magotteaux International S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Magotteaux International S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Magotteaux International S.A.. Laat een reactie achter voor Magotteaux International S.A.. Magotteaux International S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Magotteaux International S.A.. Leave a respond for Magotteaux International S.A.. Magotteaux International S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Magotteaux International S.A. op de google maps. Adres en contacten Magotteaux International S.A.
Location of Magotteaux International S.A. on the google maps. Address and contacts of Magotteaux International S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Magotteaux International S.A. Magotteaux International S.A.: Bouw-Service nv L Weygers | Allshop BVBA | Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. | Alexandre Delen | anaxis, department of Technum nv

Other related companies as Magotteaux International S.A.: Bouw-Service nv L Weygers | Allshop BVBA | Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. | Alexandre Delen | anaxis, department of Technum nv

Magotteaux International S.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Magotteaux International S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05827392578. Het bedrijf Magotteaux International S.A. bevindt zich op het adres: Rue Adolphe Dumont 1, B-4051 Vaux-sous-Chèvremont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Magotteaux International S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Magotteaux International S.A. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Magotteaux International S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Magotteaux International S.A., openstaande posities, locatie van Magotteaux International S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Magotteaux International S.A. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Magotteaux International S.A., company assigned to the tax number BE05827392578. The company Magotteaux International S.A. is located at the address: Rue Adolphe Dumont 1, B-4051 Vaux-sous-Chèvremont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Magotteaux International S.A. were not found.
The main activity of Magotteaux International S.A. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Magotteaux International S.A. is not available. You also can look at reviews of Magotteaux International S.A., open positions, location of Magotteaux International S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Magotteaux International S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Magotteaux International S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Magotteaux International S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Magotteaux International S.A., employees, financial statistics.