Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.

Contactgegevens Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue des Freres Taymans 28, B-1480 Tubize, België

Telefoon (phone): (02) 3912211 (02) 3912211

Fax (fax): (02) 3912300 (02) 3912300

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thomson-CSF Electronics Belgium S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thomson-CSF Electronics Belgium S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thomson-CSF Electronics Belgium S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thomson-CSF Electronics Belgium S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.
Products information Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02633117675
Ondernemingsnummer: 2012115478
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.
(Get full report from official database of BE for Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.
Addition kinds of activities for Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.

344101. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
639999. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
15219901. Nieuwbouw, eengezinswoningen | New construction, single-family houses
38239902. Buoyancy instrumenten, industrieel proces type | Buoyancy instruments, industrial process type
60819900. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec

Werken bij Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Econocom - Database Administrator (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

Zoek naar antwoorden van Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.. Laat een reactie achter voor Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.. Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.. Leave a respond for Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.. Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. op de google maps. Adres en contacten Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.
Location of Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. on the google maps. Address and contacts of Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.: Comalliance Centre Futur Orcq | Dumon B & I BVBA | A la Carte Travel | Dosempack S.A. | W. Teck & Co B.V.B.A.

Other related companies as Thomson-CSF Electronics Belgium S.A.: Comalliance Centre Futur Orcq | Dumon B & I BVBA | A la Carte Travel | Dosempack S.A. | W. Teck & Co B.V.B.A.

Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Thomson-CSF Electronics Belgium S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02633117675. Het bedrijf Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. bevindt zich op het adres: Rue des Freres Taymans 28, B-1480 Tubize. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 782,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thomson-CSF Electronics Belgium S.A., openstaande posities, locatie van Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Thomson-CSF Electronics Belgium S.A., company assigned to the tax number BE02633117675. The company Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. is located at the address: Rue des Freres Taymans 28, B-1480 Tubize. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 782,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. were not found.
The main activity of Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. is not available. You also can look at reviews of Thomson-CSF Electronics Belgium S.A., open positions, location of Thomson-CSF Electronics Belgium S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thomson-CSF Electronics Belgium S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thomson-CSF Electronics Belgium S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thomson-CSF Electronics Belgium S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thomson-CSF Electronics Belgium S.A., employees, financial statistics.