Comalliance Centre Futur Orcq

Contactgegevens Comalliance Centre Futur Orcq: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comalliance Centre Futur Orcq: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comalliance Centre Futur Orcq

Regio (region): Tournai (Blandain - Hertain), België

Adres (address): Rue de la Terre à Briques 29A,7522, België

Telefoon (phone): 069 89 00 14 069 89 00 14

Fax (fax): 069 89 00 20 069 89 00 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comalliance Centre Futur Orcq: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comalliance Centre Futur Orcq"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comalliance Centre Futur Orcq"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comalliance Centre Futur Orcq, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comalliance Centre Futur Orcq. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comalliance Centre Futur Orcq, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comalliance Centre Futur Orcq. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comalliance Centre Futur Orcq
Products information Comalliance Centre Futur Orcq

BTW identificatienummer (tax): BE06895263671
Ondernemingsnummer: 1191986083
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 635,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Comalliance Centre Futur Orcq zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comalliance Centre Futur Orcq
(Get full report from official database of BE for Comalliance Centre Futur Orcq)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comalliance Centre Futur Orcq
Addition kinds of activities for Comalliance Centre Futur Orcq

1721. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
10990401. Ceriumertsmijnbouw | Cerium ore mining
22590202. Handdoeken, breien | Towels, knit
32290105. Kookgereedschap, glas of glaskeramiek | Cooking utensils, glass or glass ceramic
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
34639904. Bearing en lager race smeden, nonferrous | Bearing and bearing race forgings, nonferrous
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins
59410000. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
67989900. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec

Werken bij Comalliance Centre Futur Orcq: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comalliance Centre Futur Orcq: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comalliance Centre Futur Orcq. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comalliance Centre Futur Orcq. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • PLOEGBAAS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago Construct Eeklo is dringend op zoek naar een ploegbaas aannemingswerken! Je zal samen met jouw ploeg voorbereidende aannemingswerken uitvoeren, zoals metselwerk, bekisting, dorpels plaatsen en vloeren.

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Comalliance Centre Futur Orcq in sociale netwerken
Look for responds of Comalliance Centre Futur Orcq in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comalliance Centre Futur Orcq. Laat een reactie achter voor Comalliance Centre Futur Orcq. Comalliance Centre Futur Orcq bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comalliance Centre Futur Orcq. Leave a respond for Comalliance Centre Futur Orcq. Comalliance Centre Futur Orcq on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comalliance Centre Futur Orcq op de google maps. Adres en contacten Comalliance Centre Futur Orcq
Location of Comalliance Centre Futur Orcq on the google maps. Address and contacts of Comalliance Centre Futur Orcq

Andere gerelateerde bedrijven als come Comalliance Centre Futur Orcq Comalliance Centre Futur Orcq: Publi-Print SPRL | Vleminckx Horeca Service NV | Famyges | Luyckx BVBA | Scania Belgium N.V.

Other related companies as Comalliance Centre Futur Orcq: Publi-Print SPRL | Vleminckx Horeca Service NV | Famyges | Luyckx BVBA | Scania Belgium N.V.

Comalliance Centre Futur Orcq is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Tournai (Blandain - Hertain), België. De volledige naam van het bedrijf is Comalliance Centre Futur Orcq, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06895263671. Het bedrijf Comalliance Centre Futur Orcq bevindt zich op het adres: Rue de la Terre à Briques 29A,7522. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 635,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Comalliance Centre Futur Orcq zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comalliance Centre Futur Orcq is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comalliance Centre Futur Orcq is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comalliance Centre Futur Orcq, openstaande posities, locatie van Comalliance Centre Futur Orcq op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Comalliance Centre Futur Orcq is a company, that was registered 2009 in Tournai (Blandain - Hertain) region, Belgium. Full name of company is Comalliance Centre Futur Orcq, company assigned to the tax number BE06895263671. The company Comalliance Centre Futur Orcq is located at the address: Rue de la Terre à Briques 29A,7522. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 635,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Comalliance Centre Futur Orcq were not found.
The main activity of Comalliance Centre Futur Orcq is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Comalliance Centre Futur Orcq is not available. You also can look at reviews of Comalliance Centre Futur Orcq, open positions, location of Comalliance Centre Futur Orcq on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comalliance Centre Futur Orcq, Tournai (Blandain - Hertain): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comalliance Centre Futur Orcq, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comalliance Centre Futur Orcq, Tournai (Blandain - Hertain): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comalliance Centre Futur Orcq, employees, financial statistics.