Rousseaux Ph

Particuliere bedrijvenBosbouw • Rousseaux Ph
Private companiesForestry • Rousseaux Ph

Contactgegevens Rousseaux Ph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rousseaux Ph: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rousseaux Ph

Regio (region): Montigny-le-Tilleul, België

Adres (address): Rue de Gozée 89,6110, België

Telefoon (phone): 071 29 88 29 071 29 88 29

Fax (fax): 071 51 97 39 071 51 97 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rousseaux Ph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rousseaux Ph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rousseaux Ph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rousseaux Ph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rousseaux Ph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rousseaux Ph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rousseaux Ph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rousseaux Ph
Products information Rousseaux Ph

BTW identificatienummer (tax): BE05800476074
Ondernemingsnummer: 7196563720
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Rousseaux Ph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rousseaux Ph
(Get full report from official database of BE for Rousseaux Ph)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rousseaux Ph
Addition kinds of activities for Rousseaux Ph

738999. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
22960000. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
25410101. Bar armaturen, hout | Bar fixtures, wood
27520603. Overdrachten, decalcomania of droog: gelithografeerd | Transfers, decalcomania or dry: lithographed
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
73129900. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec
92249904. Brandpreventiebureau, overheid | Fire prevention office, government

Werken bij Rousseaux Ph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rousseaux Ph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rousseaux Ph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rousseaux Ph. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

 • Operator Zagerij (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

 • Metselaar (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

 • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

 • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

 • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

  Regio: SNAASKERKE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

 • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

 • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

 • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van Rousseaux Ph in sociale netwerken
Look for responds of Rousseaux Ph in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rousseaux Ph. Laat een reactie achter voor Rousseaux Ph. Rousseaux Ph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rousseaux Ph. Leave a respond for Rousseaux Ph. Rousseaux Ph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rousseaux Ph op de google maps. Adres en contacten Rousseaux Ph
Location of Rousseaux Ph on the google maps. Address and contacts of Rousseaux Ph

Andere gerelateerde bedrijven als come Rousseaux Ph Rousseaux Ph: ROECK | VERVECKEN HOUTHANDEL | EDL NV | A.T. Perfect Service | MANAGEMENT CENTER SPRL

Other related companies as Rousseaux Ph: ROECK | VERVECKEN HOUTHANDEL | EDL NV | A.T. Perfect Service | MANAGEMENT CENTER SPRL

Rousseaux Ph is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Montigny-le-Tilleul, België. De volledige naam van het bedrijf is Rousseaux Ph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05800476074. Het bedrijf Rousseaux Ph bevindt zich op het adres: Rue de Gozée 89,6110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 693,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rousseaux Ph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rousseaux Ph is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rousseaux Ph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rousseaux Ph, openstaande posities, locatie van Rousseaux Ph op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rousseaux Ph is a company, that was registered 2007 in Montigny-le-Tilleul region, Belgium. Full name of company is Rousseaux Ph, company assigned to the tax number BE05800476074. The company Rousseaux Ph is located at the address: Rue de Gozée 89,6110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 693,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rousseaux Ph were not found.
The main activity of Rousseaux Ph is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rousseaux Ph is not available. You also can look at reviews of Rousseaux Ph, open positions, location of Rousseaux Ph on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rousseaux Ph, Montigny-le-Tilleul: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rousseaux Ph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rousseaux Ph, Montigny-le-Tilleul: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rousseaux Ph, employees, financial statistics.