MANAGEMENT CENTER SPRL

Particuliere bedrijvenBosbouw • MANAGEMENT CENTER SPRL
Private companiesForestry • MANAGEMENT CENTER SPRL

Contactgegevens MANAGEMENT CENTER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANAGEMENT CENTER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANAGEMENT CENTER SPRL

Regio (region): 1070 Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): Boulevard Sylvain Dupuis, België

Telefoon (phone): +32 2 523 43 43 +32 2 523 43 43

Fax (fax): +32 2 523 00 53 +32 2 523 00 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANAGEMENT CENTER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANAGEMENT CENTER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANAGEMENT CENTER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANAGEMENT CENTER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANAGEMENT CENTER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANAGEMENT CENTER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANAGEMENT CENTER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANAGEMENT CENTER SPRL
Products information MANAGEMENT CENTER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06566223144
Ondernemingsnummer: 8880767822
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MANAGEMENT CENTER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANAGEMENT CENTER SPRL
(Get full report from official database of BE for MANAGEMENT CENTER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANAGEMENT CENTER SPRL
Addition kinds of activities for MANAGEMENT CENTER SPRL

28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
32990104. Mica, splitsing | Mica, splitting
34699912. Drukkokers, gestempeld of getrokken metaal | Pressure cookers, stamped or drawn metal
35450329. Vises, machine (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Vises, machine (machine tool accessories)
50120305. Recreatie voertuigen, terrein | Recreation vehicles, all-terrain
86419904. Vereniging van ouders-leerkrachten | Parent-teachers' association

Werken bij MANAGEMENT CENTER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANAGEMENT CENTER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANAGEMENT CENTER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANAGEMENT CENTER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

  • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LILLY FOODS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

Zoek naar antwoorden van MANAGEMENT CENTER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MANAGEMENT CENTER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANAGEMENT CENTER SPRL. Laat een reactie achter voor MANAGEMENT CENTER SPRL. MANAGEMENT CENTER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANAGEMENT CENTER SPRL. Leave a respond for MANAGEMENT CENTER SPRL. MANAGEMENT CENTER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANAGEMENT CENTER SPRL op de google maps. Adres en contacten MANAGEMENT CENTER SPRL
Location of MANAGEMENT CENTER SPRL on the google maps. Address and contacts of MANAGEMENT CENTER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MANAGEMENT CENTER SPRL MANAGEMENT CENTER SPRL: Sleep company | Himrey Screen HRS | Régie Graphique Gosset | Mentens Gebr | Wassalon Ipso

Other related companies as MANAGEMENT CENTER SPRL: Sleep company | Himrey Screen HRS | Régie Graphique Gosset | Mentens Gebr | Wassalon Ipso

MANAGEMENT CENTER SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio 1070 Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is MANAGEMENT CENTER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06566223144. Het bedrijf MANAGEMENT CENTER SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard Sylvain Dupuis. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MANAGEMENT CENTER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANAGEMENT CENTER SPRL is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANAGEMENT CENTER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANAGEMENT CENTER SPRL, openstaande posities, locatie van MANAGEMENT CENTER SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MANAGEMENT CENTER SPRL is a company, that was registered 1995 in 1070 Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is MANAGEMENT CENTER SPRL, company assigned to the tax number BE06566223144. The company MANAGEMENT CENTER SPRL is located at the address: Boulevard Sylvain Dupuis. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MANAGEMENT CENTER SPRL were not found.
The main activity of MANAGEMENT CENTER SPRL is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MANAGEMENT CENTER SPRL is not available. You also can look at reviews of MANAGEMENT CENTER SPRL, open positions, location of MANAGEMENT CENTER SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANAGEMENT CENTER SPRL, 1070 Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANAGEMENT CENTER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANAGEMENT CENTER SPRL, 1070 Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANAGEMENT CENTER SPRL, employees, financial statistics.