Festival Van Vlaanderen-Antwerpen

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Festival Van Vlaanderen-Antwerpen
Private companiesLegal Services • Festival Van Vlaanderen-Antwerpen

Contactgegevens Festival Van Vlaanderen-Antwerpen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Festival Van Vlaanderen-Antwerpen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Festival Van Vlaanderen-Antwerpen

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Everdijstraat 12,2000, België

Telefoon (phone): 03 202 46 60 03 202 46 60

Fax (fax): 03 202 46 64 03 202 46 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Festival Van Vlaanderen-Antwerpen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Festival Van Vlaanderen-Antwerpen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Festival Van Vlaanderen-Antwerpen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Festival Van Vlaanderen-Antwerpen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Festival Van Vlaanderen-Antwerpen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Festival Van Vlaanderen-Antwerpen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Festival Van Vlaanderen-Antwerpen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Festival Van Vlaanderen-Antwerpen
Products information Festival Van Vlaanderen-Antwerpen

BTW identificatienummer (tax): BE03172271728
Ondernemingsnummer: 1974487304
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Festival Van Vlaanderen-Antwerpen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Festival Van Vlaanderen-Antwerpen
(Get full report from official database of BE for Festival Van Vlaanderen-Antwerpen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Festival Van Vlaanderen-Antwerpen
Addition kinds of activities for Festival Van Vlaanderen-Antwerpen

02790300. Amfibische dieren boerderijen | Amphibious animal farms
22110407. Plushes, katoen | Plushes, cotton
26210704. Papierpapier | Newsprint paper
72120104. Valet kleding dienst | Valet apparel service
92299902. Emergency Management Office, de overheid | Emergency management office, government

Werken bij Festival Van Vlaanderen-Antwerpen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Festival Van Vlaanderen-Antwerpen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Festival Van Vlaanderen-Antwerpen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Festival Van Vlaanderen-Antwerpen. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van Festival Van Vlaanderen-Antwerpen in sociale netwerken
Look for responds of Festival Van Vlaanderen-Antwerpen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Festival Van Vlaanderen-Antwerpen. Laat een reactie achter voor Festival Van Vlaanderen-Antwerpen. Festival Van Vlaanderen-Antwerpen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Festival Van Vlaanderen-Antwerpen. Leave a respond for Festival Van Vlaanderen-Antwerpen. Festival Van Vlaanderen-Antwerpen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Festival Van Vlaanderen-Antwerpen op de google maps. Adres en contacten Festival Van Vlaanderen-Antwerpen
Location of Festival Van Vlaanderen-Antwerpen on the google maps. Address and contacts of Festival Van Vlaanderen-Antwerpen

Andere gerelateerde bedrijven als come Festival Van Vlaanderen-Antwerpen Festival Van Vlaanderen-Antwerpen: DOUGLAS DETECTIVE | ATB MARCHAL-PORTAS | DISTRIMAIL NV | Goodtool SA | SCANDINAVIAN SCHOOL-ECOLE REINE ASTRID SPRL

Other related companies as Festival Van Vlaanderen-Antwerpen: DOUGLAS DETECTIVE | ATB MARCHAL-PORTAS | DISTRIMAIL NV | Goodtool SA | SCANDINAVIAN SCHOOL-ECOLE REINE ASTRID SPRL

Festival Van Vlaanderen-Antwerpen is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Festival Van Vlaanderen-Antwerpen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03172271728. Het bedrijf Festival Van Vlaanderen-Antwerpen bevindt zich op het adres: Everdijstraat 12,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Festival Van Vlaanderen-Antwerpen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Festival Van Vlaanderen-Antwerpen is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Festival Van Vlaanderen-Antwerpen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Festival Van Vlaanderen-Antwerpen, openstaande posities, locatie van Festival Van Vlaanderen-Antwerpen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Festival Van Vlaanderen-Antwerpen is a company, that was registered 1996 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Festival Van Vlaanderen-Antwerpen, company assigned to the tax number BE03172271728. The company Festival Van Vlaanderen-Antwerpen is located at the address: Everdijstraat 12,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Festival Van Vlaanderen-Antwerpen were not found.
The main activity of Festival Van Vlaanderen-Antwerpen is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Festival Van Vlaanderen-Antwerpen is not available. You also can look at reviews of Festival Van Vlaanderen-Antwerpen, open positions, location of Festival Van Vlaanderen-Antwerpen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Festival Van Vlaanderen-Antwerpen, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Festival Van Vlaanderen-Antwerpen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Festival Van Vlaanderen-Antwerpen, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Festival Van Vlaanderen-Antwerpen, employees, financial statistics.